Astroportal

LINIJE-Ji Djing heksagram 24 Fu Povratak

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

LINIJA NA VRHU
Na početku ciklusa niste iskoristili priliku izvršiti promjenu na bolje. To je zaista nesretno, jer ste na vrijeme uočili potrebu za promjenom. Medutim, tvrdoglavo Ste se držali nekonstruktivnih stavova. Sada morate pričekati da se čitav krug obrne prije nego što vam bude data sljedeća šansa za promjenu.

DRUGA LINIJA
Mnogo je lakše učiniti pravu stvar ako se nalazite u dobrom društvu. Učenje na izvrsnim primjerima vodi do uspjeha. Na početku ciklusa niste iskoristili priliku izvršiti promjenu na bolje. To je zaista nesretno, jer ste na vrijeme uočili potrebu za promjenom. Medutim, tvrdoglavo ste se držali nekonstruktivnih stavova. Sada morate pričekati da se čitav krug obrne prije nego što vam bude data sljedeća šansa za promjenu.

TREĆA LINIJA
Ovaj položaj ukazuje na osobu koja se neprekidno koleba izmedu različitih prednosti koje nude RAZLIČITO putevi. Ovakva eksperimentacija može biti opasna i često i neugodna za sve prisutne. Bez obzira na sve situacija će se popraviti.

ČETVRTA LINIJA
Vaša sadašnja sredina je na nižem stupnju svijesti od vas. Postali ste svjesni mogućnosti jedne promjene na bolje, i poželjeli da se uputite u tom pravcu. Budite svjesni da vas prijatelji možda neće pratiti. Možda ćete ostati usamljeni na tom putu.

PETA LINIJA
Svjesni ste da se pojavila potreba za novim početkom i dovoljno ste hrabri da ga provesti u djelo. Karakter će vam se poboljšati ukoliko budete objektivno promatrali svoje pogreške i tako ih prevazilazili.

LINIJA NA DNU
Vi razmatrate neku ideju čija je priroda u suprotnosti sa vašim načelima. Budite samodisciplinirani i držite se staze ispravnosti. Tako ćete ojačati svoj karakter i postići velike stvari.

Gore: KUN – zemlja, žena
Dolje: dzenova – grom, pokret
24. Fu / Povratak

PRESUDA
Povratak. Uspjeh. Odlasci i dolasci su sigurni. Prijatelji dolaze – nema greške. Nakon sedam dana vraćaju se odakle su došli. Korisno
je imati neki cilj.

LINIJE
9 na dnu: Povratak sa nevelike daljine. Nema kajanja. Najviša sreća.
6 na drugom mjestu: Pohvalan povratak – sreća.
6 na trećem mjestu: Učestalo vraćanje – nevolja, ali nema greške.
6 na četvrtom mjestu: Odlazi u društvu, vraća se sam.
6 na petom mjestu: Plemeniti povratak – nema kajanja.
6 na vrhu: Nesiguran povratak – nesreća. Prijete nepogode i boleštine. Vojska kreće u pohod, ali doživljava užasan poraz. Bolest spopada vladara koji najmanje deset godina neće moći ponovno napadne.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM