Astroportal

LINIJE-Ji Djing heksagram 26 Ta Ch’u Moć Velikog

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

9 na dnu: Nevolja prijeti. Mudar čovjek prestaje raditi. Sve zapreke su sada uklonjene. POTENCIJALNA SNAGA može poslužiti za postizanje velikih djela značajnih za svijet. Uskladite se s taom i postići ćete neviđen uspjeh.

9 na drugom mjestu: Slomljena osovina. Javio se zastoj u napredovanju. Sputavaju vas snage koje su izvan vašeg dohvata. Ostanite gdje ste i čuvajte zalihe svoje POTENCIJALNE SNAGE. Budite zadovoljni sa sadašnjom situacijom. U njoj ne bi trebalo biti sukoba.

9 na trećem mjestu: Dobar konj u galopu. Istrajnost pod teškoćama donosi dobit. Najbolje je cijeli dan uvježbavati obrambene mjere.
Povoljno je imati neki cilj. Put će vam se otvoriti i napredovat bez zastoja. Ostali će udružiti snage s vama. Bez obzira na to, morate stalno imati na umu svoje osobne ciljeve. Ostanite oprezni.

6 na četvrtom mjestu: Jaram za mladog vola – najviša sreća. Ono što vas je do sada naizgled sputavalo, u stvari je nevidljivo doprinijelo vašem razvoju. Niste rasipali svoje snage u preranom napredovanju, spremili ste ogromnu rezervu POTENCIJALNE SNAGE. Sreća.

6 na petom mjestu: Zubi ustrojenog vepra – sreća. Nekontrolirana ogromna snaga može se obuzdati i usmjeriti tako što će joj se onemogućiti kontakt s njenim izvorima. Ovakav indirektan pristup je mnogo bolji od izravnog sučeljavanja. Sreća.

9 na vrhu: Sukladno putem neba. Uspjeh. Sve zapreke su sada uklonjene. POTENCIJALNA SNAGA može poslužiti za postizanje velikih djela značajnih za svijet. Uskladite se s taom i postići ćete neviđen uspjeh.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM