Astroportal

LINIJE-Ji Djing heksagram 3 Chun Početne teškoće

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

9 na dnu: Nesigurnost prevladava. Najbolje je ostati ustrajan i potražiti pomoć. Izgleda da ste uspjeli savladati jednu zapletenu prepreku na samom početku svog puta. Najbolji način da privučete pomagače jeste zadržati svoje skromno držanje. Ne pokušavajte junačke prodore bez pomoći. Medutim, nemojte ni gubiti viziju cilja pred sobom.

6 na drugom mjestu: Mnoge teškoće. On se pojavljuje na konju, pa nestaje. Nije razbojnik, već je došao da se udvara. Djevojka čedno odbija njegova navaljivanja. Pristaće – deset godina kasnije. Konfuzija i teškoće rastu, pa je sada nemoguće doći do važnih odluka. Ako dozvolite nekome da vam ukaže pomoć natovarićete sebi preveliku obvezu, koja će vam kasnije dosta smetati. Zato je najbolje pričekati da se situacija vrati na normalu prije nego nastavite sa svojim namjerama.

6 na trećem mjestu: Ako lovi jelena bez pratnje šumara, lovac će se izgubiti. Pravi čovjek zna da mora ostati na mjestu, jer bi ga napredovanje odvelo u kajanje. Intuitivno osjećate neprilike koje vam leže na putu. Ukoliko, ne obazirući se na to, zagazite u šumu prepreka bez iskusnog vodiča, sigurno ćete izgubiti put. Ovakvo samoljublje i taština neminovno će dovesti do poniženja. Mudri čovjek bi na ovom mjestu izmijenio svoje ciljeve.

6 na četvrtom mjestu: Neodlučan, kao čovjek koji se pojavljuje na konju pa nestaje, iščekuje vjenčanje. Kretanje donosi sreću, jer je sve povoljno. Uz malu pomoć, možda potezanjem neke veze, ciljevi se mogu postići. Naravno, onda morate priznati da nemate dovoljno snage za samostalno djelovanje. Ali, ako oklijevate, nećete daleko dospjeti.

9 na petom mjestu: Teškoće u izražavanju dobrote. Istrajnost u malim stvarima donosi sreću; veliki poduhvati donose nesreću. Mada se u ovoj situaciji nalazite na položaju autoriteta, morate još mnogo toga učiniti potvrditi sebe. Mali napori će se posrećiti. Ali pazite: ne poduzimajte nikakav veliki pothvat. Mogao bi se lako završiti u porazu.

6 na vrhu: Neodlučan, kao čovjek koji se pojavljuje na konju pa nestaje, lije krvave suze. Izgubili ste perspektivu. Više ne vidite svoje početne teškoće realistički, niti možete pronaći izlaz. To je ponižavajuće i donijet će mnogo kajanja. Najbolje je da počnete iz početka.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM