Astroportal

LINIJE-Ji Djing heksagram 31 Hsien, Privlačenje

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

6 na dnu: Poticaj u nožnom palcu. Nešto visi u zraku. Možda početak novog privlačenja ili neka ideje koja se tek sada razbistrila. Što god da je, od malog je značaja, pošto još mnogo toga mora učiniti da bi se stvar provela u realnost.

6 na drugom mjestu: Poticaj u listovima – nesreća. Sreća za one koji ostanu na mjestu. Osjećate poriv učiniti prvi korak, poduzeti neku akciju, mada u stvari ne znate što radite. To pomalo liči na hodanje u snu. Izbjegavajte akciju sve dok ne uvidite što se događa. U suprotnom vam prijeti opasnost da zapadnete u teškoće.

9 na trećem mjestu: Poticaj u bedrima. On se toliko pribija uz ženu, da će to uskoro postati sramotno. Vi sada morate uspostaviti kontrolu nad sobom. Nemojte vrludati tamo-amo vodjeni impulsom kontrolirati druge, niti se prepuštati mnogobrojnim ćefovima. Jer, na kraju ćete se kajati zbog ovakvih bezobzirnih postupaka. Postavite si nekoliko ograničenja i delajte u njihovim okvirima sve dok ne razvijete odredjenu samokontrolu.

9 na četvrtom mjestu: Ustrajnost na pravom putu donosi sreću. Kajanje nestaje. Kada je netko pun neodlučnih misli, slijede ga samo prijatelji i najbliži sljedbenici. U vama se pojavila jaka želja da utječete na neku osobu ili situaciju. Nemojte kalkulirati ili manipulirati. Umjesto toga, pođite jednim posrednim putem, pokazujući snagu svojih uvjerenja kroz ono što radite. Svoj cilj ćete postići kroz postojanost.

9 na petom mjestu: Poticaj u leđima – nema kajanja. Udubite se u sebe i utvrdite kakav je vaš stvarni utjecaj na vanjske okolnosti. Ljudi s dubokom unutarnjom odlučnošću mogu mnogo toga postići. Oni sa slabijom voljom ne mogu izvršiti značajniji utjecaj.

6 na vrhu: Poticaj u vilicama i jeziku. Riječi su samo riječi. Ideje koje se ne provedu u djelo malo znače. Što ćete učiniti?

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM