Astroportal

LINIJE-Ji Djing heksagram 34 Ta Chuang Moć

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

9 na dnu: Moć u nožnim prstima. Napredovanje donosi nesreću. To je sigurno. Mada imate snage, nastavljanje s planovima bilo bi pogrešno. Nemojte forsirati stvari jer niste u povoljnom položaju da ih uspješno završite.

9 na drugom mjestu: Ustrajnost na pravom putu donosi sreću. Skromnost je sada ključ za trajni uspjeh. Ne dopustite sebi da postanete previše sigurni u sebe pošto ste naišli na tako malo otpora. Koristite pažljivo svoju snagu.

9 na trećem mjestu: Običan čovjek koristi moć tamo gdje se pravi čovjek suzdržava. Istrajnost može izazvati ozbiljne posljedice. Jarac nasrće na ogradu u koju mu se rogovi zapliću. Samo se neodgojeni ljudi šepure svojom snagom i razmetljivo je demonstriraju. To nosi za sobom mnoštvo nepotrebnih zapleta i konačno, opasnost. Ne istrajavajte u takvom ponašanju. Prikrivena snaga u ovom trenutku ostavlja najveći dojam.

9 na četvrtom mjestu: Ustrajnost na pravom putu donosi sreću. Kajanje nestaje. Ograda se raspada i on više nije sputan. Velika moć počiva u osovini kola. Kada radite na ostvarenju svog cilja bez naročitog razmetanja snagom, postižete izuzetan efekt. Smetnje bivaju uklonjene, a energija ostaje sačuvana. Sreća.

6 na petom mjestu: On olako žrtvuje jarca – nema kajanja. Sada trebate napustiti jedan tvrdoglav stav pun predrasuda. Nije više potrebno dokazivati ​​bilo što. Napredovanje se odvija s lakoćom; velika snaga nije ni potrebna.

6 na vrhu: Jarac nasrće na ogradu i ne može pomaknuti ni naprijed ni nazad. Ništa ne uspijeva. Ipak, teškoće su samo nagovještaj sreće. Tako ste daleko otišli u svojim željama da se sada nalazite u čorsokaku. Ono što pokušavate samo još više pogoršava situaciju. Nemogućnost ostvarenja će vas na kraju natjerati da se saberete. Onda će se čitava stvar riješiti sama po sebi.

Upoznajte Blizance

izgled Mladolika, obično vitka, izrazito visoka ili niska, gracioznih pokreta, čak i kada ima pomalo dječačko ponašanje, ima lijepe šake i noge. Svjetlijeg je tena,

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK