Astroportal

LINIJE-Ji Djing heksagram 36 Ming Ji Zalazak sunca

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

9 na dnu: Pomrčina svjetlosti za vrijeme leta primorava ga da savije krila. Kada slijedi svoj put, pravi čovjek može tri dana da ne jede, ali mnogi će ga ogovarati.

6 na drugom mjestu: Pomrčina svjetlosti ranjava ga u lijevo bedro. Konji mu odlaze u pomoć. Sreća.

9 na trećem mjestu: Iako je svjetlost pomračena prilikom vojnog pohoda na jug, ipak je uspjela zarobiti vođu buntovnika. treba izbjegavati
ustrajnost koja vodi upreterivanje. Suočili ste se s uzročnikom dosadašnjeg pogrešnog razmišljanja. Okolnosti su takve da bez napora možete zgrabiti kontrolu nad situacijom. Ipak budite pažljivi. Opasno je naprečac odbaciti stari, duboko uvriježen oblik ponašanja.

6 na četvrtom mjestu: On prodire u lijevu stranu grudi i vidi srce pomrčine svjetlosti. Odlazi kroz dvoriš nu kapiju. U dobroj ste poziciji da jasno sagledate trenutnu situaciju. Ako vam se čini beznadnom i crnom, što ona vjerojatno i jest, sada je konačno vrijeme pronaći izlaz iz nje.

6 na petom mjestu: Pomrčina svjetlosti princa Đija. Istrajnost na pravom putu donosi nagradu. Vi očito igrate važnu ulogu u ovoj situaciji, a opet niste u skladu sa njom. Niste u stanju da se uhvatite u koštac s elementima koji se protive vašim načelima. Prikrijte svoje ideale i naizgled se pokorite postojećim silama. Na kraju ćete biti nagrađeni.

6 na vrhu: Ništa ne može rasvijetliti tamu. Pošto se popeo na nebo, on se uvlači u zemlju. Tekuća faza je pri kraju. Loša vremena su iščezla sama od sebe i ostat će samo kao uspomena. Oni koji su nekada kontrolirali situaciju pašče u zaborav.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM