Astroportal

LINIJE-Ji Djing heksagram 38 Kuei Proturječnost

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

9 na dnu: Kajanje nestaje. Ne idi za zalutalim konjima, jer će se oni sami vratiti. Iako se viđa sa zlim ljudima, on ne griješi. Javila se otuđenost medu elementima koji prirodno pripadaju jedno drugom. Ne pokušavajte uspostavite jedinstvo silom. Dopustite stvarima da se prirodno vrate u prvobitan sklad. Ne brinite. Stvari će se riješiti same od sebe. Ako vam netko predloži nešto nedolično, hladan tuš će učiniti čudo.

9 na drugom mjestu: On susreće gospodara u tijesnom prolazu – nema greške. Neočekivani ili slučajni susret s nekom važnom idejom ili osobom bit će vam od koristi. Ovdje će spontana privlačnost umiješati prste. Unaprijed isplaniran pristup bio bi nezamisliv i nemoguć.

6 na trećem mjestu: Zaustavljaju mu kola i tuku volove. Njemu odsijecaju kosu i nos. Početak loš, ali je kraj dobar. Nedaće će se gomilati, a ljudi vam se suprotstavljati na svakom koraku. Mada je početak loš, nije isključen dobar kraj. Držite se onoga u što vjerujete i udružite s nekim sposobnim pomagačem, pa će se stvar dobro završiti.

9 na četvrtom mjestu: Otuđen i usamljen, on sreće velikog čovjeka i među njima se razvija povjerenje. Opasnost, ali bez pogreške. Sami i izolirani pred oporbom, susrešćete nekoga s kim ćete podijeliti uzajamnu unutarnju privlačnost. Među vama će se razviti obostrano povjerenje i opasnosti ćete svladati zajedničkim snagama. Iz ove suradnje mogu se roditi značajna postignuća.

6 na petom mjestu: Kajanje nestaje. Saputnik progrize meso. Što ga može spriječiti da napreduje? Uslijed atmosfere sveopće proturječnosti i oporbe, vi ne prepoznajete osobu koja bi vam mogla iskreno pomoći. Vama će se ta osoba razotkriti, unatoč nepovjerenju koje je zamaglilo vaš viđenje. Suradnja na ostvarenju zajedničkih planova donosi sreću.

9 na vrhu: Otuđen i usamljen, vidi vepra pokrivenog blatom i kola krcata demonima. Prvo nateže luk, potom ga odlaže. Nije razbojnik, već je došao da se udvara. Ako kiša počne padati tijekom napredovanja, uslijedit sreća. Nesporazumi i nepovjerenje učinili su izgubiti svaku perspektivu. Svoje prave prijatelje vidite kao neprijatelje i branite se od njih. Vremenom ćete, međutim, sagledati svoje pogreške i napetost će popustiti. Kada proturječnosti dosegne vrhunac, ona počinje opadati. Sreća.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM