Astroportal

LINIJE-Ji Djing heksagram 47 K’un Poteškoća

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

6 na dnu: On sjedi u nevolji ispod sasušenog drveta, potom odlazi u tamnu dolinu. Tri godine nikoga ne susreće. U opasnosti ste da upadnete u klopku nesretnih okolnosti. Obeshrabreni ste. Obeshrabrenost će uvjetovati poraz ukoliko odmah ne prekinete s tim.

9 na drugom mjestu: U nevolji dok jede i pije. Pojavljuje se čovjek s crvenim nakolenicama. ‘? Korisno je ponuditi iskrene žrtve. Napredovanje donosi nesreću. Nema pogreške. TEŠKOĆA proistječe iz osjećaja prezasićenosti. Previše se olako prepuštate zadovoljstvima. Pokušajte se predate nečem smislenijem. Alutristička dijela će vam donijeti olakšanje.

6 na trećem mjestu: U nevolji kao da je pritisnut kamenom. Nema ništa osim Čičku i trnja. Ulazi u kuću i ne nalazi svoju ženu. Nesreća. Bezrazložno ste stavili sebe u potlačen položaj. Izgradili ste povjerenje u stvari koje vam nisu od koristi. Zanemarujete svoje osnovne potrebe, mada to očito donosi lošu sreću.

9 na četvrtom mjestu: Lagani dolazak. Nevolja u zlatnim kočijama. Sramota, ali ne za dugo. Vaš položaj otežava vaš napredak. Mada vam namjere nisu loše, ipak vas iskušenja skreću s puta. To je pomalo sramotno, ali ćete postići svoj cilj.

9n a petom mjestu: Odsecaju mu nos i stopala. Nevolja potječe od čovjeka s crvenim nakolenicama. Radost polako dolazi. Korisno je ponuditi žrtvu. Vaša sredina ograničava protok informacija. Birokracija stoji na putu napretka. Pomoć biva uskraćena onima kojima je potrebna. Sve što možete učiniti je zadržati smirenost dok stvari ne krenu na bolje.

6 na vrhu: Upetljan u puzavicu, on nesigurno tetura i govori: “Kretanje donosi kajanje”. Pošto osjeća kajanje, napredovanje će donijeti sreću. Ne dopustite da na temelju teškoća koje ste doživjeli u neposrednoj prošlosti, stvorite predrasude o budućnosti. Ako postanete cinični ili nekritični, izgubljeni ste. Poboljšajte svoj stav i situacija će napredovati. Sreća.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM