Astroportal

LINIJE-Ji Djing heksagram 58 Tui Radost, sreća

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

9 na dnu: Skladna radost. Sreća. Jedino sigurnost u ispravnost svog povoda vodi u sreću. S takvim držanjem se ne morate oslanjati na vanjske okolnosti da biste ostvarili sreću.

9 na drugom mjestu: Iskrena radost. Sreća. Kajanje nestaje. Ukoliko vam je ponašanje časno i principijelno, nećete pasti u iskušenje da vas zavedu zabave koje ne zavređuju vašu pažnju. Tako ćete se osloboditi kajanja – kajanja koje proističe od bacanja biserja pred publiku.

6 na trećem mjestu: Vanjska radost. Nesreća. U prekomjernom predavanju vanjskim zadovoljstvima i razonodama, može se pronaći samo trenutno ispunjenje. Prepuštanje uspavljujuće zabavama sasvim sigurno donosi nesreću. Veliku sreću doživljava onaj tko nalazi ispunjenje u sebi samom.

9 na četvrtom mjestu: Onaj tko izračunava radost nije miran. Opsjedaju ga razne bolesti, ali na kraju ipak dolazi radost. Neodlučni ste kada birate između superiornih i inferiornih zadovoljstava. Prepoznajući grešku u sebi, moći ćete odabrati viši i konstruktivniji vid zadovoljstva, i tako ostvarite veliku sreću. Odlučite se!

9 na petom mjestu: Vjerovanje u nepostojane stvari vodi u nevolju. Premišljate da li sklopiti savez s nekim ili nečim nečasnim. Ovakva veza bila bi opasna, jer bi vas uvukla u pogibeljne okolnosti. Napravite pravi izbor i zaštitit sebe.

6 na vrhu: Zavodnička radost. Potpuno ste se zanijeli vanjskim okolnostima. Vaš osjećaj zadovoljstva ne izvire iz duha, nego iz zadovoljstava koje pruža vanjski svijet čula. Stoga ste prepušteni slučaju i drugi uplivišu na vašu sudbinu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM