Astroportal

LINIJE-Ji Djing heksagram 60 Chieh Ograničenje

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

9 na dnu: On ne prolazi kroz vrata kuće i ne izlazi iz dvorišta. Nema pogreške. Iako imate namjeru provesti svoje odluke u djelo, morat ćete se zaustavite čim uočite prve prepreke pred sobom. Prihvatite i Ispoštujte novonastala ograničenja. Ostanite spokojni i prikupljajte snagu.

9 na drugom mjestu: On ne prolazi kroz kapiju i ne izlazi iz dvorišta. Nesreća. Na putu ste da iskoristite svoje potencijale. Ako ne počnete pravovremeno, propustit ćete svoju šansu. A tako loša procjena je rezultat pretjeranog ograničavanja.

6 na trećem mjestu: Onaj tko nije upoznao ograničavanje ima razloga za tugovanje. Nema pogreške. Vaše rasipničko ponašanje, kao i nedostatak mjere, doveli su vas u nezavidno stanje. Shvatite svoju pogrešku i ne gubite vrijeme svaljujući krivnju na druge, pa ćete izbjeći nesreću.

6 na četvrtom mjestu: Smireno ograničavanje – uspjeh. Nastojte ograničenju postanu prirodan dio vašeg ponašanja. Prilagodite se danim uvjetima i okolnostima. Nemojte započinjati rat da biste obranili svoja načela. zadržite se u domeni svojih trenutnih mogućnosti i postići ćete uspjeh.

9 na petom mjestu: Otpust ograničavanje – sreća. Napredovanje donosi pohvalu. Ako hoćete da utječete na druge, to možete uspješno ostvariti samo uzornim ponašanjem. Kada se javi potreba za nametanjem ograničenja i restrikcija, isprobajte ih prvo na sebi. Tako ćete zaslužiti priznanje i divljenje drugih. Sreća.

6 na vrhu: Bolno ograničavanje. Istrajnost donosi nesreću. Kajanje će kasnije nestati. Pretjerano nametanje ograničenja izaziva srdžbu. Na taj način ništa vrijedno ne može ostvariti. Medutim, za vas će biti najbolje da za neko vrijeme nametnete sebi stroga ograničenja koja će vas pravilno usmjeriti. Tako ćete izbjeći pogreške zbog kojih biste se kasnije kajali.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM