Astroportal

LINIJE-Ji Djing heksagram 64 Wei Chi Prije kraja

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

6 na dnu: ukvasio je rep – kajanje. Imate jak poriv unijeti red u jednu kaotičnu situaciju, mada vrijeme nije povoljno za neposrednu akciju. Imajte na umu da još niste jasno sagledali sve posljedice. Imat ćete probleme, a možda i doživjeti sramotu.

9 na drugom mjestu: Kotači na kočijama se lome. Istrajnost na pravom putu donosi sreću. Mada znate što trebate činiti, vrijeme nije povoljno za akciju. Vježbajte strpljenje i razvijajte osobnu moć. Kada vam se ukaže povoljna prilika, zgrabite je bez oklijevanja. Postići ćete uspjeh.

6 na trećem mjestu: U nedovršenoj situaciji napredovanje donosi nesreću. Korisno je prijeći veliku vodu. Osjećaj frustracije proistječe iz neprestane žudnje za postignuća, što nije u skladu sa stvarnim činjenicama. Ako već morate postignete ono što ste zamislili, bolje početi iz početka, uz pomoć novih prijatelja. Inače će sjena razočaranja zatamniti vaš entuzijazam.

9 na četvrtom mjestu: Ustrajnost na pravom putu donosi sreću. Kajanje nestaje. Osvajanje zemlje demona “zahtijevalo je velike napore, ali zato su, poslije tri godine, nagrade velike. Čeka vas neizbježna bitka oko načela. Njegujte disciplinu i odlučnost, jer borba može žilavo potrajati do samog kraja. Nagrada će doći kasnije. Sreća.

6 na petom mjestu: Ustrajnost na pravom putu donosi sreću. Nema kajanja. Svjetlost pravog čovjeka je istinita. Sreća. Teškoće su, zahvaljujući pravoj odlučnosti i korektnim načelima, savladane. Stvorena je atmosfera u kojoj društvo može napredovati. Uzvišeni čovjek sada može pokrenuti ljude i otvori im put ka novom dobu. Mogu se postići velike stvari.

9 na vrhu: ovladaj istinom kada piješ vino. Nema pogreške. Ali ako ti se glava ukvasi, izgubit istinu. Poslije svake dobivene bitke preovlađuje osjećaj obnove. On potječe iz nade da će nastupiti bolja vremena. Uživajte u vremenu slavlja ali se ne prepuštajte krajnostima, jer ćete izgubiti svoj put, a samim tim i samopouzdanje.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM