Astroportal

LJUBAV JE NAJBOLJI LIJEK

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovaj skroman i neobičan čovjek, koji je mogao vidjeti sve relativno u carstvu nesvjesnog – tijelo i dušu ljudi, Zemlju i Svemir – s razlogom je nazivan ‘čovjekom s očima od iks-zraka’. Vođen jasnoćom svoje podsvijesti, vidio je kroz hodnike vremena nemirnu svjetsku scenu, opisujući budućnost Rusije, Kine, Japana, Velike Britanije, Amerike … Predvidio je da će negleski izgubiti Indiju, u vrijeme kada to nitko na svijetu nije vjerovao. Kraju komunizma pridodao je i predskazanje o pobožnoj i bogobojažljivoj Rusiji. Za Kinu je predvidio konačnu demokratizaciju, koja se do tada nigdje nije spominjala. Svojoj zemlji je pretkazao, kako posljedicu rasizma, sve unutarnje sukobe i događaje koji su se točno tako i zbili. Predvidio je kraj Drugog svjetskog rata za 1945. godineu, koja je istovremeno bila i godina njegove smrti.
U području medicine, primijetio je da većina bolesti tijela Nstaje u duši ili duhu, uslijed emotivnih frustracija, želje za osvetom, gnjeva … Suvremena medicina počela je da mu daje za pravo, potvrđujući da je između 70 i 80 posto bolesti psihosomatske prirode, što će reći da se manifestira u tijelu, ali im je uzrok u psihi čovjeka. Tako je, ponekad, savjetovao onima koji su tražili izlječenje svog tijela: ‘Umjesto gnjeva, osjećajte ljubav. Nemoguće je mrziti svog brata ili susjeda, a nemati čir na želucu ili trbuhu ‘.
Čovjeka je promatrao kao cjelinu tijela, duha i duše, a sve što bi narušavalo jedan od ovih elemenata utjecalo je na jedinstvenu cjelinu bića. Koliko puta je samo govorio pojedincima: ‘Ako hoćeš da se izlječiš, moraš promijeniti svoje ponašanje’. Ili pak, grdio je nekoga tko je odbijao da se promijeni: ‘Zašto želiš izlječiš svoje tijelo, ako ćeš nastaviti sa svojim egoizmom i svojeglavošću? Liječenje, zbog čega? Ako liječenje ne obuhvati čovjeka kao cjelinu, nije pravo liječenje i besmisleno je ‘

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK