Astroportal

Ljubičasta boja je pod utjecajem planeta Jupiter i Merkur, povezana je s mjesecom veljačom-Utjecaj boja u feng shui-u

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ljubičasta boja ima veoma jake vibracije i povezana je sa duhovnim svjetovima. Ovu boju treba umjereno koristiti. Nijanse ljubičaste boje pojačavaju psihičke i duhovne sposobnosti. Ljubičasta boja se ne preporučuje kao zidna boja u domu, jer se vjeruje da može izazvati bolest krvi. Istočno, jugoistočno i zapadno područje je povoljno za ovu boju.
Ljubičasta boja je pod utjecajem planeta Jupiter i Merkur, povezana je s mjesecom veljačom i zodijačkim znakom riba. U tarotu predstavlja kartu prvosveštenica i Cara. U Japanu ljubičasta boja označava društveni status, položaj i bogatstvo. U Egiptu, ova boja označava vjeru i vrlinu. Ova boja ima umirujuće djelovanje. Povezana je s krunskom čakrom, predstavlja mudrost i vizualnu percepciju. Uravnotežena krunska čakra omogućuje nam da smo u ravnoteži sa svojom intuicijom. Tradicionalno značenje ove boje ukazuje na duhovno ispunjenje. To je boja mistike i duhovnosti, pravde, bogatstva, dostojanstva, integriteta i snage. Ona predstavlja zaštitu, kreativnost, umjetnost, maštu i ekstra-senzorne sposobnosti. Ljubičasta poboljšava inspiraciju, pojačava duhovnu svijest i meditacijske sposobnosti, stimulira našu duhovnu perspektivu, jer je boja transformacije. Ova boja u snu može označavati psihičku svijest i jaku intuiciju. U liječenju i terapiji, ljubičasta boja se može koristiti za emocionalne i psihičke probleme povezane s ovisnošću. Ona pomaže u uravnoteženju uma. Ima snažna ljekovita svojstva i pomaže kod detoksikacije, živčanih problema, mentalnih bolesti, koristi se za smanjenje težine i potiče proizvodnju leukocita. Pretjerano korištenje ljubičaste može potaknuti nerealnu i nepraktičnu energiju. Osobe kojima je ljubičasta omiljena boja su obično duboko duhovne, zanimljive, tajanstvene, s umjetničkim sklonostima i razvijenom maštom. Osobe koje imaju averziju prema ljubičastoj boji mogu imati vrlo ozbiljan stav prema životu i tendenciju da odbace sve što je neprirodno ili nerealno.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM