Astroportal

Mars kvadrat Jupiter tranzit / Kardinalni T križ

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovi dani su prilično nepovoljni za rizične pothvate iako ćete osjećati samo fantastičan nalet optimizma. Želja za dokazivanjem i donošenjem odluka, susreti sa sukobljenim stranama na pregovorima, konflikti, problemi zbog zvaničnih lica ili pretpostavljenih, prenagljeni postupci.
Obuzdajte sklonost rasipnosti i lošem rasudjivanju. Prisutna je i podložnost uplitanju u pravne neprilike, opasnos od gubitaka ili, u ekstremnim slučajevima, čak i uhićenju. Bit ćete skloni precjenjivanju vlastitih snaga prilikom suprotstavljanja protivnicima kao i špekulacijama i upuštanju u kockanje za koje nije baš najpovoljniji trenutak. Ovo nije dobro vrijeme za pokretanje sudskih parnica, jer će se okončavati na vašu štetu. Pa ipak, ovaj aspekt razvija snagu ličnosti, upućuje na izbjegavanje osuda i budi hrabrost u suočavanju sa životnim preprekama.
Pod ovim izazovnim tranzitom ne morate obavezno se suočite s teškoćama, osim ako ne radite na realizaciji vaših osobnih ambicija bez obzira na to kako će to utjecati na druge. Ako vaš ego suviše zavede možda ćete morati i platiti cijenu za to. Čak i da trenutno imate puno samopuzdanja, to ne znači da imate pregled svega ili da ste potpuno iskreni u svakom pogledu.
Potražite zlatnu sredinu, počnite novi projekt i pokušati motivirate ljude oko vas. Vjerojatno će biti potrebno da krenete na duže putovanje ili da se suočite s fizičkim izazovom. Možda ćete se posvetiti socijalnim pitanjima, ali ćete obratiti pažnju na sve detalje i izbjegavati da gradite kule u zraku. Skloni ste da previdite teškoće i da se opustite u lažnom osjećanju sigurnosti. Ako izložite dobro osmišljen plan šanse za uspjeh su solidne.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM