Astroportal

Mars u Djevici-Pokazivanje izuzetne energije i postizanje uspjeha na taj način, fanatična radna volja …..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Tranzit Marsa kroz znak Djevice, donosi uzbuđenja na ljubavnom planu, probleme s kolegama, opasnost u prometu i umjetničku inspiraciju.

Mars, planeta akcije, energije i borbe, počinje tranzit kroz zodijački znak Djevice, aktivira teme poslovnih aktivnosti, zdravlja.

S obzirom na izazovne aspekte koje tijekom narednih 42 dana obrazuje sa Jupiterom i Neptunom, biće više uzbuđenja na ljubavnom planu, naglih raskida i obnova veza, problema s kolegama i suradnicima, iznenadnih putovanja ali i opasnosti u prometu. Zato se svima preporuča povećan oprez za volanom. Međutim, umjetnici i svi oni koji se bave nekim kreativnim zanimanjem biće uspješni jer će imati više inspiracije i nadahnuća nego inače.

Mars u poslovičnoj, vrijednoj Djevici, znaku kojim upravlja Merkur, planeta komunikacija donosi nove aktivnosti na mentalnom planu, pa je dobar i za intelektualce. Međutim, donosi i veliku dozu nestrpljenja i veću podložnost stresnim situacijama, što se prije svega odnosi na zračne i vatrene znakove koji bi trebali duboko udahnu i izbroje do deset prije nego što donesu neku odluku ili požure da nešto kažu.

Iako planeta ozljeda i seksualnosti, svake druge godine prelazi preko osjetljivih mjesta u osobnom horoskopu, to ne znači da će nam se u životu ponavljati isti događaji. Primjerice, MARS u DEVICI sa Saturnom u zodijačkom znaku JARCA obrazuje TRIGON, koji će se ponoviti tek za 30-ak godina. Pošto ove planete simboliziraju akciju, uspjeh i prošlost, Ovnovima, Škorpionima i Jarčevima može poći za rukom da izmire svoje stare, zaostale dugove.

Prelazak Marsa preko znaka Djevice, od 18. kolovoza do 5. listopada ove godine, najviše će osjetiti Djevice, Ribe, Blizanci i Strijelci, zatim Ovnovi, Škorpioni, Jarčevi.

VENERA konjunkciji MARS 4 ° DJEVICA * TRANZIT
Prenaglašena strast, neskladan seksualni život, netaktičnost, nedostatak samokontrole, nezadovoljstvo, preosjetljivost, rasprave sa osobama suprotnog spola. Obilna krvarenja. Pod ovim tranzitom osjetit ćete jake seksualne nagone, ali morate paziti da ne prilazite vašem partneru na grub način ili da ne požurujete. Reagovaćemo intenzivnije nego obično na ljude za koje smatrate da su atraktivni, što može biti korisno za neku novu vezu. Moglo bi doći do iznenadne eksplozije strasti u jednoj postojećoj vezi, mada to može dovesti do frustracija i konflikata ako ste razočarani.

MARS TRIGON URAN 6 ° DJEVICA / BIK * TRANZIT
Pojačana kreativnost, želja za slobodom i neovisnošću, neustrašivost, moć brzog donošenja odluka, iznenađenja. U ovom periodu ovaj tranzit potiče najviše konstruktivne umne sposobnosti. Polako ali sigurno napreduje se u praktičnim pitanjima, dok se u isti mah proširuje i produbljuje svijest o duhovnom životu. Pogodno za proučavanje filozofije, bavljenje znanošću kao i proširivanje životnih vidika.

MARS TRIGON Rx SATURN 13 ° DJEVICA / JARAC * TRANZIT
Snaga volje, koncentracija, neumornost, zdušno prihvaćanje posla, uspjeh kroz neuobičajene napore. U ovom periodu ovaj tranzit prilično potiče praktična nastojanja za osiguravanje uspjeha. Sa sobom donosi ambicije i hrabrost, poduzetnost i razboritost, umješnost i snagu, čvrstinu i temeljitost. Pa ipak, taj isti utjecaj ne pospješuje popularnost, prijateljstvo i druženje, ali je zato nenadmašan u poslovima koji iziskuju marljivost, predanost, energičnost i sposobnost izvršavanja.

MARS KVADRAT JUPITER 16 ° DJEVICA / STRIJELAC * TRANZIT
Želja za dokazivanjem i donošenjem odluka, susreti s oporbom na pregovorima, konflikti, problemi zbog zvaničnih lica ili pretpostavljenih, prenagljeni postupci. U ovom periodu ovaj tranzit naznačava sklonost rasipnosti i lošem rasuđivanju. Prisutna je i podložnost zaplitanja u pravne neprilike, pretrpljivanje gubitaka ili, u ekstremnim slučajevima, čak i uhićenju. Bit ćete skloni precjenjivanju vlastitih snaga prilikom suprotstavljanja protivnicima kao i špekulacijama i upuštanju u kockanje, za koje vam i nije baš najpovoljniji trenutak. Ovo nije dobro vrijeme za pokretanje sudskih parnica, jer će se okončavati na vašu štetu. Pa ipak, ovaj aspekt razvija snagu ličnosti, upućuje na izbjegavanje osuda i budi hrabrost u suočavanju sa životnim preprekama.

MARS OPOZICIJA Rx NEPTUN 17 ° DJEVICA / RIBE * TRANZIT
Želja za nečim a da se ništa ne poduzme da se to ostvari, loše korištenje energije, neraspoloženje, kompleks inferiornosti, razočarenja, povrijeđenost, tajna neprijateljstva, trikovi iza tuđih leđa, patološka stanja, naškoditi sebi kroz uzimanje lijekova, primjerice, nikotina, sedativa , nadrilekarija, zapaljivih tekućina i plinova. U ovom periodu ovaj tranzit ima za svrhu poučiti neophodnosti oslonca na božansku zaštitu, jer se samo pomoću spiritualnih sredstava s uspjehom mogu prevladati nevolje, opasnosti i protivničke sile koje sobom donosi ovaj aspekt. Za njega vrijedi sljedeća izreka: “Veći je onaj tko vlada sobom samim, od onoga što upravlja gradom.” Drugim riječima, duhovna strana čovjekova mora pokoriti i nadvlada njegove materijalne i životinjske nagone.

MARS TRIGON PLUTON 20 ° DJEVICA / JARAC * TRANZIT
Pokazivanje izuzetne energije i postizanje uspjeha na taj način, fanatična radna volja. U ovoj fazi imat ćete energiju na raspolaganju čak i ako možda nemate pojma odakle ona dolazi. Ovo nije razlog za uzbunu, jer će vam vaši prijatelji pomoći da je dobro iskoristite. To što želite sve stavite pod vašu kontrolu, neće biti dovoljno da vas potaknuti da dominirate na račun drugih, ali će vas navesti da pokušate pozitivno djelujete na vaš okruženje. Iako to nije obavezno vrhunac vaš diplomatske vještine, pokažite drugima da ste spremni na kompromis kada pokušavate nađete rješanja problema.

MARS POČINJE TRANZIT KROZ zodijački znak VAGE

Ovan
Vaš vladalac Mars u šestom astrološkom polju donosi vam mogućnost ulaska u vezu s nekim koga poznajete preko posla, ili čak preko poznanstva u nekoj zdravstvenoj instituciji, moguće jednim Bikom, Djevicom ili Strijelcem. Na poslu izbjegavajte rasprave i sukobe s mlađim suradnicima koji vam mogu praviti spletke. Financijska situacija se popravlja.

Bik
Mars, vladalac vašeg astrološkog polja tajnih ljubavi i partnerskih odnosa u vašem petom astrološkom polju, nagovještava dosta uzbuđenja na ljubavnom planu i bogatiji erotski život. Možete se naći u situaciji da treba da se odlučite između dva podjednako atraktivna partnera od kojih jedan mlađi, i vjerojatno ga poznajete preko posla, a drugi stariji.

Blizanci
Sa Marsom u vašem četvrtom astrološkom polju, u izazovnim aspektima s planetima novca i neočekivanih okolnosti, trebalo bi da obratite više pažnje ukoliko se bavite poslovima vezanim za kupoprodaju nekretnina i ulaganje u privatni biznis. Izbjegavajte sukobe s mlađim članovima obitelji, naročito ako se radi o jednoj Vodenjaku.

rak
Mars u vašem trećem astrološkom polju donosi vam probleme u komunikaciji s okolinom, ali i opasnost u prometu, naročito ako ste vozač. Povedite više računa o vrijednim predmetima, poput mobitela, ključeva od kola i sl. Lipanjski predstavnici znaka trebalo bi da se pripaze jednog Škorpiona koga poznaju preko posla, dok Djevici mogu vjeruju.

Lav
Sa Marsom, planetom agresivnosti i energičnosti u praktičnoj Djevici, znaku koji aktivira vaš drugo astrološko polje, bit ćete nervozniji i zbog financijske situacije i zbog odnosa s partnerom. Ako ste dama rođena krajem perioda sunčevog znaka Lava, možete ući u vezu s mlađom osobom. S jednim ambicioznim Ovnom mogli biste ostvarite sjajnu profesionalnu suradnju.

Djevica
Sa Marsom, planetom akcije i energije, u vašem znaku bit ćete preokupirani poslom i novcem i mnogo energičnije ćete pristupiti realizaciji planova o kojima već duže vrijeme razmišljate. Možete očekivati ​​i poboljšanje financijske situacije, naročito ukoliko se vi ili vaš emotivni partner bavite kreativnim zanimanjem. Budite oprezniji za volanom.

Vaga
Mars u vašoj dvanaestoj astrološkoj kući upozorava na opasnost od osoba s posla koje bi mogle vam prave spletke. Zato pazite što i kome pričate. Međutim, ukazuje i na mogućnost da dođete do dodatnog izvora prihoda. Na jednom poslovnom putovanju moguć je i susret s mlađom atraktivnom osobom. Stalni partner je nepovjerljiv jer sumnja da ste u paralelnoj vezi.

Škorpion
S vašim vladaocem Marsom, planetom koja upravlja vašom ambicioznošću i poslovanjem, u jedanaestoj astrološkoj kući, nastupa razdoblje u kojem ćete najzad moći pokazati ono što ste do sada iz određenih razloga držali u tajnosti. Ukoliko se bavite dizajnom ili informatikom, očekuje vas i osobna i financijska satisfakcija. Ne nasjedajte na provokacije.

strijelac
Mars, u astrološkoj kući karijere, donosi vam mogućnost uspješne suradnje sa Bikom i Jarcem. U vašem znaku je Venera, planeta novca, koja upravlja vašim astrološkim poljem posla, pa ste puni inicijative, naročito ako vaš zanimanje ima veze sa sportom ili medijima. Pripazite da netko ne iskoristi vašu darežljivost bilo da traži pozajmicu ili uslugu.

Jarac
Sa Marsom, planetom erotike u devetom astrološkom polju, na nekom poslovnom putu možete ući u romansu sa osobom u zodijačkom znaku Ovna. Ukazuju vam se i nove mogućnosti za suradnju sa strancima, osobom u znaku Blizanaca. Pažljivije procijenite kako ne biste uludo rasipali svoju energiju i vrijeme. Postoji mogućnost da uđete u vezu sa jednim Ovnom ili Ribama.

Vodenjak
Mars u osmom astrološkom polju upozorava biti oprezniji kada su u pitanju nove poslovne ponude. Izbjegavajte poslovne pregovore ukoliko za njih niste spremni. I ako ste zauzeti, postoji mogućnost odlaska na zajednički put s nekim tko vas prilično intrigira. Ukoliko ste slobodni, osoba koja se bavi nekim kreativnim zanimanjem, može privući vašu pažnju.

ribe
Sa Marsom u vašem sedmom astrološkom polju pokazujete veću dozu ljubomore i posesivnosti mada ni vaš partner neće biti pretjerano tolerantan. Ako ste dama rođena u prvoj dekadi znaka to bi moglo negativno utjecati na vaš odnos sa stalnim partnerom. Ako ste slobodni očekuje vas romansa s mlađom svjetlokosim osobom koju poznajete preko posla.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM