Astroportal

Merkur konjunkcija Jupiter-proširite svijest posjećujući neka nova mjesta ili aktivirajući nove pothvate!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ukoliko se u njemu nalaze planete na 7 ° Ovna, Bika, Raka, Djevice, Vage ili Jarca, energije ovog tranzita će se odnositi i na vas osobno.

U astrologiji Merkur postavlja standarde za procesuiranje informacija i dok je u retrogradnom kretanju svi smo u načinu osobnog preispitivanja.
Raskošno bogatstvo misli, optimizam, poznanstva koja donose benefit, profitabilne poslovne transakcije, uspješni kontakti. Povoljan dan za pregovore, ugovore, marketinške aktivnosti, ekspanziju.
Posvetite danas više pažnje životnim segmentima koji vam donose nesigurnost i osjećaj nejasnoće. Sagledavanje će vam ukazati na području koje će u budućnosti zahtijevati promjene, i to će postati svojevrsna mapa prema vašem osobnom zakopanom blagu.
Poboljšanje sposobnosti rasuđivanja, duh je optimističniji, vedriji i okrenut filozofiji, iako naklonjen višem spiritualnom razmišljanju. Predstoje vam putovanja u strane zemlje i kontakti sa strancima. Više samopouzdanja i sposobnosti za vođenje poslova, dobro zdravlje, napredak i uspjeh.

Razvijate razumijevanje za globalni životni kontekst što bi trebalo utjecati na formiranje generalnih stavova, iako je ovo samo jedan jednodnevni tranzit. Jupiter donosi ekspanziju aktivnostima kojima vlada Merkur (misaoni procesi, komunikacija, putovanja, razmjene mišljenja među prijateljima). Slabost ovog tranzita je opasnost da previdite ili zanemarite detalje jer ste isuviše optimistični, stoga pripazite na detalje koji mogu izgledati beznačajni.
Proširite obzore danas, proširite svijest posjećujući neka nova mjesta ili aktivirajući nove pothvate. Odličan dan za pomirenje – tolerancija je na visokoj razini. Solidan dan za pravne poslove i putovanja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK