Astroportal

Merkur opozicija Mars tranzit-Nevolje mogu donijeti dosta briga i duševni nemir: njegujte vjeru u Božansku svrhu!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Brzopletost, neposlušnost, nemir, čangrizavost, nervoza, rasprava. Opasnost od stvaranja brojnih neprilika i smetnji. Budite oprezni jer je izvjesna opasnost od obmane ili prijevare, postupajte s puno promišljenosti i suzdržanosti. Njegujte prijateljstva i izbjegavajte danas povode za stvaranje konflikta. Nevolje mogu donijeti dosta briga i duševni nemir: njegujte vjeru u Božansku svrhu.

Pred vama je dan mogućih nesuglasica s prijateljima i rođacima, a ovo je i loš interval za putovanja, potpisivanje dokumenata, provođenje promjena ili otpočinjanje novih pothvata. Dobro bi bilo da poduzmete dodatnu predostrožnost ne biste li izbjegli nesreće, posebno sa strojevima, oštrim alatima, automobilima, vatrenim oružjem, vatrom ili vrelom vodom.

Moguća nervoza i razdražljivost, izazivate kod drugih nesigurnost i strah da ne budu uvučeni u konflikt s vama. Sad vam je teško osmotrite situaciju iz drugog kuta ali je važno biti objektivni kako biste izbjegli potencijalne konflikte. Ukoliko žudite za intelektualnim izazovima budite oprezni u postupanju s drugima, pažljivo odmjerite sve adute i neka donošenje odluke sačeka makar 24h. Pregovarajte o projektima ali nemojte danas preuzimati potpunu odgovornost, nemojte biti isključivi u izlaganjima jer će već sutra sve izgleati sasvim drugačije.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM