Astroportal

Merkur sekstil Pluton-Vaša moć percepcije je izuzetno snažna i prodirete u samu srž teme izuzetnom vještinom i kompetentnošću!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ukoliko ima planeta od 21 ° do 27 ° Bika, Raka, Djevice, Škorpiona, Jarca ili Riba, a posebno ukoliko je Blizanci, Djevica ili Škorpion Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzitnog aspekta će se odnositi na vas.
Merkur u sekstilu s Plutonom stvara fantastičnu atmosferu za strastveno večer s partnerom. Zračite posebnom energijom i izuzetno ste aktivni. Vaša moć percepcije je maksimalno izoštrena, željet ćete se poigrate detektiva i otkrijete dobro skrivene tajne. Žudite za dubljim razumijevanjem dogadjaja, aktivni ste i razvijate neophodne vještine a svoje zaključke rado podijeliti s drugima. Inspirativne diskusije.

Vaša moć percepcije je izuzetno snažna i prodirete u samu srž teme izuzetnom vještinom i kompetentnošću. Možda ćete poželjeti da se poigrate detektiva i otkrijete dobro skrivanu tajnu. Žudite za dubljim razumijevanjem pitanja koja vam zadaju probleme i vrlo ste vješti u tome. Podijelite svoja otkrića s drugima, ova razmjena će se duboko odraziti na vaš buduće planove.

Pluton simbolizira moć i snagu uma, sposobnost transfromacije. Komunikacija će poprimiti intenzitet, ali neće ostaviti previše prostora za manje važne razgovore. U ovom periodu, misteriozni i iluzorni problemi privući će vašu posebnu pažnju i moći ćete naći najbolja rješenja za njih. Ako budete otkrili da ste u stanju manipulirati ljudima, koristite ovu sposobnost na odgovoran način i razmislite o osobnim motivima kako biste bili potpuno sigurni da ne služite samo osobnim ciljevima, već uzmati u obzir potrebe ljudi oko vas. Kako vaše misli rade na razinama koji sežu duboko ispod površine, posvetite ove dane alternativnim vještinama.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK