Astroportal

Merkur trigon Saturn-Naglašena je istrajnost, stabilnost, odgovornost, marljivost i iskrenost!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ukoliko ima osobnih točaka ili planeta na 1 ° ZRAČNIH znakova (Blizanci, Vaga, VODENJAK), a posebno ukoliko su Blizanci, Djevica, Jarac ili VODENJAK vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na vas osobno.

Oštro oko za detalje i praktičan pristup problemima. Vaše promišljanje je duboko, organizirano, strateško. Svjesni ste tokova misli i ideja, fokusirani ste i precizni u radu. Koncentracija je vrlo stabilna. Dugoročni planovi koje napravite danas dobro su osmišljenii imaju sve šanse za uspjeh. Dobra koncentracija, održavanje, temeljitost, vrednoća, filozofsko razmišljanje, odnosi s drugim osobama.

Naglašena je istrajnost, stabilnost, odgovornost, marljivost i iskrenost. Ispunjavate sve svoje dužnosti brzo iu potpunosti. Ovo je povoljan trenutak za ulaganje novca, kupnju kuća ili zemljišta i stjecanje buduće materijalne sigurnosti. Dobro vrijeme za obavljanje prepiske, potpisivanje dokumenata, za poboljšavanje odnosa s podredjenima i pretpostavljenima, kao i za putovanja.

Prepoznajte stvari oko vas koje bi voljeli promijeniti. Ovaj period je pogodan za konstruktivan pristup aktualnim događajima. Svrha nije samo pronalaženje kvara u svemu i svakome, već ovaj tranzit skreće pozornost na situacije s kojima niste zadovoljni i pomoći će vam da osmislite način da ih promijenite. Nema potrebe da budete preopterećeni oprezom, već držite pod kontrolom vašu težnju za perfekcionizmom jer znate da niste super-heroj. Poslušajte savjet starije iskusne osobe koja će vam omogućiti da jasnije vidite uzorčno-posljedične odnose između aktualnih događaja. Budite spremni pružite iskren savjet.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK