Astroportal

Merkurova putešestvija-Mars ubrzava, Saturn usporava …. (astrologija)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Dok se bude kretao kroz Vodenjaka, Merkur će formirati trigon s Marsom u Vagi i kvadrat sa Saturnom u Škorpionu

Mars ubrzava, Saturn usporava. Ne možemo reći da ćemo biti ubrzano-usporeni. Nema logike. Međutim, ako strah, a mislim na onaj pozitivan strah, koji možemo “krstiti” više kao opreznost, može biti motivacija, onda je to ova situacija kad Merkur u Vodliji bude aspektovan od Marsa i Saturna. Jer, Saturn je opreznost i strah, a Mars je motivacija da se kroz neku akciju i djelovanje razriješi. Ne zaboravite samo da (bar za mene) nema tvrdoglavijeg od Merkura u Vodenjaku u kvadratu sa Saturnom u Škorpionu, a onda iz jedne takve jake nepopustljivosti, krutosti i tvrdoglavosti, kreće djelovanje (Mars), što je usmjereno prema drugima, partneru, širem okruženju i tako dalje (Mars u Vagi). Ili, možete osjetiti težak pritisak s jedne strane (Saturn), znate onaj osjećaj kao kad vam netko sjedi na kralježnici i neće da se skloni (Saturn u Škorpionu), a taj pritisak može biti motivacija da se pokrenete (Mars u Vagi trigon Merkur u Vodenjaku). Možda vas muče brige kroz Merkur kvadrat Saturn i to brige povezane s dugovanjima i financijama (Saturn u Škorpionu), pa takva briga može pokrenuti neku ideju (Merkur u Vodenjaku) koju možete aktivirati i pokrenuti (Mars u Vagi). A možda vas muče uopće strahovi i brige, koji su već dugo zakopani unutar vas (Saturn u Škorpionu), pa neka aktivnost, društvena angažiranost, kontakti s drugima (Merkur u Vodenjaku trigon Mars u Vagi), mogu donijeti neko rješenje.

Ako vjerujete u slobodu izbora, hajde onda isprobajte, pa kad Saturn iz Škorpiona pritisne Merkur u Vodenjaku, tako što će ga vući za noge dolje u mrak, neki izdvojeni svijet, jer Škorpion nije toliko društvena kao Vodenjak, vi se ne dajte, već uđite u trigon s Marsom u Vagi, pa izlazite, družite se, kontaktirajte s ljudima i akciju usmjerite na šire okruženje. U društvu, komunikaciji, negdje u javnosti ili s partnerom, ma uopće u kontaktima s drugim ljudima su hrabrost, otvorenost, akcija, inicijativa, ideje, a ako se povučete i počeli kopati po tajnama, svom nesvjesnom (Saturn u Škorpionu), možete lako naići na strah, brige i blokade. Ali, svatko tko se na bilo koji način osjeti zarobljenim, sputanim, zatvorenim (Saturn u Škorpionu) i namučen zbog toga, dolazi do ideje da se oslobodi (Merkur u Vodenjaku, Mars u Vagi). I, netko mu može pomoći, jer je pomoć (trigon) u drugima (Mars u Vagi). Nije vrijeme za mudrovanje i čekanje, nije vrijeme samo za one koji imaju iskustvo i zerlost. Čovječanstvo, ali i pojedinac, traži hrabre, odvažne i one od akcije (Merkur u Vodenjaku kvadrat Saturn u Škorpionu i trigon Mars u Vagi).

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM