Astroportal

Mjesec u fazi opadanja-Lunarni kvadrat sa Suncem

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Lunarni kvadrat sa Suncem donosi kratkotrajno nezadovoljstvo nesredjenim emotivnim životom i materijalnim gubicima. Izbjegavajte procjenu tudjih ljudi o vama jer to može samo pogoršati situaciju. Financijski problemi koje imate su posljedica nedostatka ambicija a vi baš sada imate potrebu da trošite.
Dok je Mjesec u fazi opadanja u prirodi i ljudskom organizmu u ovom periodu koji traje 14 dana vlada tendencija pročišćavanja. Mjesec u fazi opadanja isušuje, ispuhuje, smanjuje, potencira aktivnost i trošenje energije. Efekt se pojačava kako smo bliži fazi mladog Mjeseca (mlađak). Razdoblje je najbolje koristiti za pročišćavanje i detoksikaciju organizma. Tretman na bazi čaja od koprive tjedna ove lunarne faze čisti krv i jetru, kao i čitav organizam, a ako se provodi redovito tijekom čitave godine ima i preventivno djelovanje. Relaksacijske masaže, izmjene režima prehrane, unos više tekućine koja pomaže organizmu da se pročisti preporučuju se tijekom ove faze.

Ova lunarnom FAZA traje 10-12 dana. Ovo je moćan interval koji možete ciljano koristiti da lakše realizirate zadane ciljeve.
Energetski prvi dio dana je intenzivniji, dok rano tijekom podneva snaga počinje opadati te je povoljno odvojiti malo vremena za relaksaciju ili kraću meditaciju. U ovoj fazi je naglašenija podložnost emotivnim pormenama, i potreba da se okružite ljudima s kojima se osjećate sigurno i sigurno.
Uočeno je da je u fazi Mjesečevog opadanja apetit slabiji, ali je pojačana žudnja za slatkišima i voćem.
Na mentalnom nivou pojačana je težnja za analitičkim pristupom, koju prati sposobnost da se jasnije odrede prioriteti. Ovo je ujedno i odličan interval za eliminiranje štetnih navika (prejedanje, pušenje).

Nastojte ne napuštate ciljeve postavljene u Fuzzy MLADOG MJESECA). Očuvajte postojeću snagu, a ukoliko je potrebno više vremena za planirane zadatke definirajte one koje možete završiti. (Mlad Mjesec). Neka rutina bude nešto opuštenija ali s dobro očuvanim kontinuitetom. Više vremena odvojite za eliminiranje suvišnih obveza i neproduktivnih obrazaca.
Uvedite u dnevnu rutinu vrijeme za odmor i sublimaciju.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM