Astroportal

Mjesečni horoskop za lipanj 2022.godine

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovan

LJUBAV

Par mjeseci unatrag Ovnovi su u središtu pozornosti kada je ljubav u pitanju! Mnoge važne odluke su upravo na vama i vi ste ti koji kontrolirate situaciju što vam jako odgovara.

Od 1. do 7. lipnja na snazi ​​će biti konjukcija planeta ljubavi Venere i planeta bunta i promjena, Urana u vasem astrološkom polju ličnosti!

Bit će ovo posljednja turbulencija u nizu koja mnogim zauzetim Ovnovima može donijeti veće promjene, želju za prekidom nekih dotrajalih odnosa, ali i veliku reorganizaciju u postojećim vezama! Ulaskom Venere u znak Bika donijet će vam prijeko potrebnu stabilnost i zauzdati vašu divlju prirodu nakon 8. lipnja.

Izmedju 17. i 21. lipnja, vladar vašeg znaka Mars iz astrološkog polja doma i intime, donijet će iznenadjujuće mirnu i ušuškanu atmosferu između vas i jednog Bika, Vage ili Lava! Bit ćete neobično vezani za kuću i stalnog partnera! Krajem mjeseca ćete čak toliko biti opsjednuti ugađanju vašoj ljubavi da vas neće prepoznati.

Slobodni Ovnovi početkom mjeseca mogli bi na nekom većem okupljanju da upoznaju vrlo ekscentričnu osobu koja će ih već na prvi pogled osvojiti! Ukoliko je riječ o Vodenjaku, Strijelcu ili Škorpionu ne propustite ludu zabavu. Između 16. i 22. lipnja usporit tempo i poželjet ćete se skrasite, dobro razmislite možda ste baš tu osobu dugo čekali!

POSAO I finanisija

Vladar vašeg znaka Mars prečicom u znak emotivnog i laganog Raka. Moguće je da će između 4. i 17. lipnja vaša ambicija biti slabija nego inače i tijekom lipnja bit će vam više do uživamja.

Za vas već početkom lipnja počinje razdoblje blagostanja i ubiranja plodova!

Financijska situacija je fenomenalna. Tranzit Venere kroz vaše polje zarade i financija donijet će veliki priljev novca, a ukoliko se bavite poslovima vezanim za hedonizam, estetiku i luksuz, biće ovo vaš mjesec!

Venera će pojačati i vaš nagone ka trošenju, pa posebno 9. 16. i 19. lipnja obratite pažnju da ne pretjerate.

Između 14. i 24. lipnja lijepi aspekti Jupitera iz polja partnerstva i Marsa mogu vam donijeti novu dugoočekivanu poslovnu suradnju i uspjeh kroz partnerske poslove! Vi ste rođeni lider, ali ovog puta raspodijelite snage i uspjeh je zagarantiran!

BIK

LJUBAV

Mjesecima ste bili na velikoj ljubavnoj klackalici. Iako niste dozvolili da većina vidi vaš emotivne nemire, Venera u svojim napetim aspektima ipak je učinila da možda završite neke napete odnose i veze koje ničemu ne služe!

Prošlost vas je dugo proganjala a sa partnerom ste vrtjeli iste razgovore koji ne vode nikud.

Lipanj će uslijediti kao nagrada ukoliko ste naučili potrebne lekcije i izdržali pritisak. Većina zauzetih Bikova poslije 3. lipnja ulazi u mirniju fazu, od partnera će dobiti mnogo više pažnje i emocija. Oslobodit se vaš dobro poznate ljubomore.

Lepi aspekti Venere iz vašeg znaka učinit će vas ugodnijim nego ikad. Bit ćete kao magnet za suprotan pol, a oko punog Mjeseca iz vašeg polja seksualnosti između 9. i 11. lipnja moguć je i fatalan susret sa Blizancima, Jarcem ili Djevicom.

Bit ćete mnogo stabilniji u lipnju i točno ćete znati što želite, a krajem mjeseca između 21. i 27. moguć je nov ljubavni početak.

Mars iz polja komunikacije učinit će vaš misli romantičnijim i bit ćete spremni jasno kažete što želite.

POSAO I FINANCIJE

Bikovi će biti pravi miljenici zvijezda u lipnju.

Venera, vladar njihovog znaka, konačno će doći na svoju pravu poziciju i tranzitom kroz njihov znak donijeti im puno pozitivne energije, ali i financijsku stabilnost i uspjeh u svakom poslu koji započnu ovog mjeseca.

Pun Mjesec već između 8. i 11. lipnja donijet će im neočekivamo dobru zaradu i rješavanje nekog duga od prije. Uspjeh u svim partnerskim poslovima, vezanim za odnose s javnošću, ali i ozbiljne institucije.

Mars, planeta ambicije i akcije, iz njihovog polja komunikacije između 13. i 18. donijet će mogućnost potpisivamja novog važnog ugovora i napredovanje na poslu.

Uživajte u lijepoj lipanjskoj energiji i ukoliko krajem mjeseca oko 23. lipnja osjetite napore uslijed pojačanog obima posla, nemojte se brinuti jer će vam upravo ti napori donijeti veliki poslovni uspjeh.

BLIZANCI

LJUBAV

Vaš mjesec lipanj donosi emotivno nešto sporiji tempo što može zvučati pomalo dosadno, ali ipak jedno zanimljivo dešavamje donijet će vam potrebnu dinamiku.

Pun mjesec izmedju 8. i 10. lipnja iz vašeg polja odnosa i Partnestvo zajedno sa Saturnom bacit će fokus na vaš emotivni zivot! Eto zanimljivosti i burnih dešavamja izmedju vas i jedne Škorpiona, Strijelca ili Vodenjaka. Slobodnim Blizancima u tom razdoblju vratit će se netko iz prošlosti ili netko tko ne živi blizu.

Vaša preokupacija poslom i površnim poznanstvima može zasmetati partneru pa su početkom mjeseca moguće razmirice.

Ukoliko prevladate energiju punog Mjeseca i prebolite emotivnu krizu, očekuje vas mirnija atmosfera s partnerom od sredine mjeseca.

Venera iz vašeg polja tajni može učiniti da uspješno sakriti jednu tajnu emociju, samo pazite da vašim površnim shvaćanjima ne izgubite nešto zaista vrijedno!

POSAO I FINANCIJE

U lipnju će mnogo toga biti na vama pa i velike poslovne odluke. Sunce iz vašeg znaka dovest će vas u centar važnih poslovnih zbivamja i time vam omogućiti napredovamje i lijep odnos s nadređenima.

Oko 11. lipnja partnerski odnosi i suradnja s inozemstvom dolaze u prvi plan, a razdoblje između 9. i 13. biće idealni za promjenu kolektiva ili prekid nepotrebne suradnje.

Mars iz vašeg polja zarade, čitav mjesec donosit vam dobru zaradu i fokus na nova ulaganja! Venerino kretanje učinit će vas pravim magnetom za novac, ali i obazriviji i štedljivijim nego inače.

Kako lipnja bude odmicao financijska situacija biće sve bolja, a oko 23. lipnja lijepa vijest i iznenadna ponuda od Vage, Bika ili Raka i veliki poslovni projekt u kojem će vaše sposobnosti doći do pravog izražaja.

RAK

LJUBAV

Ljubav vas je u prethodnom razdoblju opterećivala i kao da ste bili u blokadi uživati ​​u njoj!

Već početkom lipnja prelazak Venere u prijateljski znak Bika donijet će vam smirenje u emotivnim odnosima, a onima u dužim vezama prijeko potrebnu ušuškanost i smirenost!

Ukoliko imate nekih nedovršenih razgovora s partnerom ili nedoumica do sredine lipnja bilo bi idealno da ih riješite. Mars iz vašeg znaka i astrološkog polja ličnosti pokrenuće vas na akciju i inicijativu. Inače volite da vas vode, ali ovog puta odluke će biti na vama! Recite jasno jednom Lavu, Škorpionu ili Jarcu što želite i iznenadit vas pozitivna reakcija.

Slobodni Rakovi biće puni energije i želje za avamturom, a tranzit Venere iz njihovog polja uticaće na učestalost socijalne interakcije što će oko 17. lipnja dovesti do toga da se ostvari romansa s nekim koga su smatrali prijateljem. Krajem mjeseca moguće je da će se ova prijajateljska kombinacija ukoliko se radi o Vodenjaku, Ribama ili Biku pretvoriti u veliku ljubav.

POSAO I FINANCIJE

Sunce i Merkur će vam do 20. lipnja donositi tajne poslovne dogovore i moguće upravljanje velikim projektima iz sjene.

Pun Mjesec iz vašeg polja posla oko 9. lipnja zaokružit jedan poslovni projekt velikim priznanjem za vaš trud i tako vam donijeti suradnju s inozemstvom, ali i mogućnost promjene poslovnog prostora.

Uz podršku Venere i Marsa vaša financijska situacija biće mnogo stabilnija u odnosu na prije par mjeseci.

Venerin tranzit donijet će vam mnogo poslovnih sastanaka, ali i često spajanja lijepog i korisnog! Suradnja s bliskim prijateljima se nekad pokaže najboljom opcijom.

Između 15. i 20. lipnja aspekti Jupitera i Sunca donijet će vam važnu suradnju s Vodoijom ili Škorpijom kao i novu ponudu za timski rad! Prihvatite svaku promjenu u lipnju.

LAV

LJUBAV

Dragi Lavovi, čak i vama koji volite teatralnost i akciju dosta je ljubavne drame.

Retrogradna Venera dugo je u vaš ljubavni život unosila turbulenciju, ali i prljavo rublje iz prošlosti.

Izlaskom iz napetog znaka Ovna i ulaskom u mirnog i stabilnog Bika odahnućete i vi a već oko punog Mjeseca između 8. i 11. lipnja vaš polje ljubavi doživjet procvat.

Zauzeti Lavovi dobivat punu pažnju od partnera, iako će ih mučiti neki tajni nemiri, prijaće im mirnija situacija i stabilnost. Lipanj će biti idealan i za nove odluke.

Venera iz znaka Bika može im donijeti bračne ponude ili početak zajedničkog života.

Slobodni Lavovi oko punog Mjeseca doživjet jake emocije pri jednom slučajnom susretu. Prihvatite promjene a prošlost zaboravite!

Moguće je da će Mars iz polja tajni u vama probuditi neke uspavame emocije prema Ovnu, Strijelcu ili Vagi, pa ćete na vrlo suptilan način dobiti što želite. To vam je i zadatak u lipnju smiriti svoj temperament i na zaobilazan način pokazati svoje emocije.

U posljednje vrijeme prevelika direktnost vam se nije isplatila, budite mudri.

POSAO I FINANCIJE

U lipnju mjesecu cuvacemo svoju energiju i praviti samo prave poslovne poteze.

U prethodnom razdoblju rasipali ste svoju energiju, i vaši planovi ovisili su od drugih!

Pun Mjesec iz vašeg polja kreativnosti Donc inspiraciju i veliki uspjeh svim onim Lavovima koji se bave javnim ili poslom vezanim za nove tehnologije i trgovinu.

Oko 10. lipnja okušajte sreću jer će pun Mjesec mnogima od vas donijeti veliki uspjeh na lutriji!

Nova suradnja s nekim iz inozemstva pokazat će se kao pravi potez!

Između 10. i 16. lipnja svoje velike planove ne otkrivajte svima, a posebno ne zavidnim kolegama! Vaše ideje su izuzetne, pa ste na meti plagijatora.

Venera i Mars tijekom čitavog mjeseca učinit će vas vrlo uspješnim a donijet će vam oko 22. lipnja tajnu poslovnu ponudu od Ribe, Raka ili Ovna. Iako će zahtijevati odricanja, prihvatite ovaj projekt!

DJEVICA
LJUBAV

Buran emotivni period mučio je i neke Djevice. Vrijeme razilaženja i završavamje napornih veza je prošlo!

Ulaskom Venere u znak Bika i vaš polje novih početaka i promjena, ulazite u znatno mirniju emotivnu fazu. Već oko 3. lipnja osjetit ćete olakšanje i raskrstit sa starim emotivnim strahovima.

Pun Mjesec iz vašeg astrološkog polja intime i obitelji donijet će pozitivne promjene u vaš svakodnevni život, bit će to idealan period promijeniti i neke loše navike iz korijena.

Izmedju 10. i 13. lipnja stavit ćete točku na neke probleme u vašoj vezi i krenuti u mnogo ozbiljnijem smjeru.

Slobodne Djevice pod utjecajem Marsa iz njihovog polja druženja izlazit i kretat će se više nego inače a oko 19. lipnja neplanirani izlazak i lijepi aspekti planeta komunikacije donijet će u njihov život šarmantnu Vagu, atraktivnog Lava ili karakternog Jarca.

Kada vam dobri aspekti planeta donesu ljubav onda ona uglavnom ima šanse da traje bez većih turbulencija i promjena! Ovo je nešto na što ste dugo čekali.

POSAO I FINANCIJE

Strpljive i vrijedne Djevice, dočekat lipnja oslobođene starog poslovnog tlaka.

Do 10. lipnja imat ćete posla više nego inače pa ćete dio posla obavljati i od kuće!

Sredinom mjeseca kao nagrada slijedi više odmaranja a između 13. i 21. lipnja Merkur i Sunce iz vašeg polja karijere i Jupiter iz vašeg polja novca donose vam povišicu, unapređenje i novu važnu poslovnu priliku preko Blizanaca ili Raka.

Ukoliko se bavite poslovima vezanim za medije, transport ili administraciju uživat ćete u lijepoj zaradi a novac će dolaziti i iz inozemstva.

Mars će vam donijeti pregršt novih kontakata i posebno od 9. lipnja potrebu za rad u grupi. Uživat ćete u timskom radu a nezaposlenim Djevicama oko 18. lipnja smiješi se lijepa poslovna ponuda preko prijatelja! Neplanirani izlazak bit će jako plodonosan! Krećite se što više.

VAGA

LJUBAV

Venera, vladar vašeg znaka i planeta ljubavi, u lipnju će se nakon par mjeseci smiriti i ući u lijepe aspekte sa Marsom iz vašeg polja uspjeha, što vam donosi jako lijep i povoljan period za velike emotivne promjene.

Pun mjesec oko 10. lipnja donijet će lijepu poruku ili poziv od nekog tko živi daleko.

Tranzit Venere kroz vaše polje strasti učinit će vas atraktivnijim i privlačnijim nego ikad a vašem partneru prijaće ta energetska promjena pa će ovo biti vrlo lijep period za sve one u vezi, posebno ukoliko ste sa Ovnom, Blizancem ili Strijelcem.

Idealan period za sve one koji teže ozvamičenjima biće izmedju 14. i 23. lipnja, kada ćete imati punu potporu Jupitera iz vašeg znaka.

Slobodne Vage očekuje sudbinski razdoblje i fatalni susreti nakon 15. lipnja. Netko o kome već duže vrijeme mislite pojaviće se neočekivamo a ukoliko su u pitanju Vodenjak ili Lav onda to može biti velika ljubav. Pustite da vas vode emocije.

POSAO I FINANCIJE

Ulaskom u lipnja osjetit ćete nalet ljepše energije i stabilnosti.

Ukoliko ste se oslobodili neke loše suradnje ili promijenili listu suradnika i kolega, već izmedju 5. i 12. lipnja pun Mjesec iz vašeg polja komunikacije donijet će vam lijepu vijest iz inozemstva ili od stranaca, ali i novu poslovnu priliku preko Jarca, Lava ili Škorpiona.

Sve poslovne ideje koje vam se tada jave pokazat će se kao savršene, a na vašu inicijativu tijekom lipnja mogu se završiti veliki projekti.

Venera iz vašeg polja velikog novca donijet će vam zaradu bolju nego ikad a između 14. i 21. lipnja postajete pravi magnet za novac a bit će to i odličan period za nova ulaganja!

Bit će ovo dobar period i za vraćanje većih dugova! Mars i Jupiter vam poslije 20. jačaju ambiciju a uspjeh vam stiže u svim poslovima vezanim za komunikaciju, trgovinu i edukaciju.

ŠKORPION

LJUBAV

Kod vas se emocije dijele na crne ili bijele. U prethodnom razdoblju upravo je bio dominantan taj vaš “sve ili nista” stav!

Ulaskom u lipanj mjesec i planeta ljubavi Venera Ušetaće u vaš polje partnerstva i donijeti prelijepu energiju a vašem stalnom partneru osjećaj smirenja i novog početka.

Mars iz polja daljina i putovamja, može vam donijeti oko 20. lipnja i kraći put ili izlet sa voljenom osobom u kojem ćete oboje uživati ​​i tako regenerirati vaš odnos.

Slobodnim Škorpionima biće ovo idealan period za zaljubljivanje. Već oko 10. lipnja pun Mjesec iz vašeg polja izbor donijet će više strasti i romantike. Zračićete posebnom energijom i moguće je da ćete privući nekog iz inozemstva.

Krajem mjeseca oko 23. lipnja Riba, Bik ili Jarac iznenadit vas neočekivamim izljevima emocija. Dajte im još jednu šansu.

POSAO I FINANCIJE

Uporne i ambiciozne kakve jeste u lipnju ćete stati na loptu i bez pretjeranog napora uživati ​​u uspjehu koji zaslužujete.

Pun Mjesec iz vašeg polja financija već početkom lipnja donijet će vam dobru zaradu što kroz poslove sa strancima tako i od poslova koji zahtijevaju vašu kontrolu ili nadzor.

Izmedju 10. i 16. lipnja, Venera iz vašeg polja partnerstva i ugovora u lijepim aspektima sa Marsom planetom akcije, može vam donijeti i kraći poslovni put sa Blizancem Ovnom ili Ribom, ali i novu zlata vrijednu suradnju.

U tom periodu moguća je i nova poslovna ponuda. Učinit će vam se da postoje prepreke, ali krajem mjeseca oko 24. rješenje i olakšanje stiže od Bika ili Djevice.

STRIJELAC

LJUBAV

Pozitivni i optimistični u svakoj situaciji i iz svakog kaosa izvlačite samo najbolje za sebe.

Pun Mjesec iz vašeg znaka i polja ličnosti učinit će vas oko 9. lipnja emotivnijim nego inače! Bit ćete u centru velikog emotivnog dešavamja a mnogim Strijelčevima pokucaće prošlost na vrata.

Jedna neočekivana poruka od Ribe, Lava ili Blizanca poljuljaće vaš dosadašnje odluke. Pokušajte prevladate prošlost. Moguća je napetost u razgovorima, ali i obmana neke vrste.

Za mnoge Strijelce nakon 14. lipnja počeće emotivno stabilniji period. Venera iz astrološkog polja posla, pomešaće lijepo i korisno a slobodnim Strijelčevima nasmešiće se ljubav preko posla.

Mars iz polja seksualnosti i rizika donosi vam magnetsku privlačnost a uslijed pojačanih strasti između 16. i 20. lipnja moguće provokacije od partnera. Znam da volite igre, ali pazite da ovog puta svojom neozbiljnošću nekog ne povrijedite.

POSAO I FINANCIJE

Sunce i Merkur iz polja partnerstva većini Strijelčeva donijet će dobru komunikaciju sa stalnim suradnicima a između 13. i 18. lipnja i novu suradnju ili promjenu poslovnog okruženja.

Preko Jarca, Vodenjaka ili Vage očekujte veliki uspjeh i priznanja oko punog Mjeseca 9. lipnja!

Mars iz astrološkog polja tuđe potpore donosi uvećanu zaradu veći dio lipnja, ali su mogući i veći izdaci i problemi s dugovima!

Ne posežite olako za pozajmicama, ali izbjegavajte pozajmljivamje novca posebno u periodu od 18. do 22. lipnja.

Tranzit Venere kroz vaše polje posla donijet će osjećaj lakoće i ljubavi prema poslu koji radite posebno ukoliko ste na rukovodećem položaju ili se bavite privatnim biznisom. Upeh vas očekuje tijekom čitavog mjeseca a posebno u radu sa ženama. Očekujte novu poslovnu ponudu koju ne smijete propustiti oko 17. lipnja!

JARAC

LJUBAV

Vašem odlučnom i jakom karakteru nije odgovarala nestabilnost prethodnog razdoblja.

Ukoliko ste učili iz prethodnih lekcija i emotivnih kriza sa Vagom, Bikom ili Rakom, lipanj će uslijediti kao olakšanje i melem za vaše srce.

Mars iz vašeg polja partnerstva učinit će vas privlačnim i atraktivnim a ukoliko ste slobodni, borba za vas bit će velika. Između Ovna, Djevice ili Ribe odaberite onu osobu koja će vam pružiti samo ono što stvarno cijenite, sigurnost.

Pun mjesec iz vašeg polja tajni i podsvijesti, donijet će vam promjenu, ali i otkrivanje neke vaše ili partnerove tajne. Između 9. i 11. lipnja spremite se na izljeve emocija.

Sredina mjeseca većini Jarčeva donosi dobru energiju i rešavamje velikog konflikta. Neki od vas poželjet da se vrate u prošlost jer im je to već provjeren teren, ali ovog puta uz malo rizika dobit ćete nešto ljepše. Ostavite prošlost tamo gdje joj je mjesto.

POSAO I FINANCIJE

Financijski uspjeh u lipnju stiže kao nagrada za vaše strpljenje i trud! Lipanj će biti vaš mjesec a novca vam neće nedostajati!

Utjecaj punog mjeseca osjetit ćete između 9. i 12. lipnja, kroz tajnu potporu jednog Strijelca ili Lava!

Venera će većini Jarčeva donijeti veliku financijsku sigurnost, ali i laku zaradu! U lipnju ćete ulagati minimalne napore a financije će biti bolje nego ikad.

Mars će sredinom mjeseca i aspektima sa Jupiterom iz polja karijere donijeti konflikte sa nadređenima, ali moguć prekid neke lošije suradnje! Ne dopustite da vam manje odgovorni od vas kroje sudbinu. Krajem mjeseca, oko 24. smiješi vam se nova poslovna ponuda, ali i suradnja koju dugo čekate.

VODENJAK
LJUBAV

Puni energije dočekujete lipnja! Vi ste jedni od rijetkih kome su prijale turbulencije i promjene prethodnih par mjeseci.

Većinu lipnja Merkur, planeta komunikacije, iz vašeg polja ljubavi donijet će vam mnogo flerta, emotivnih i dvosmislenih poruka. Komunikacija i inteligencija su ono što vas pokreće pa su moguće nove ljubavi između 6. i 14. lipnja.

Slobodnim Vodenjacima može se dogoditi da pomiješaju prijateljstvo i ljubav sa Strijelcem, Vagom ili Lavom!

Lepi aspekti Jupitera iz vašeg polja putovanja i Merkura iz polja ljubavi, nekima od vas donijet će lijepo putovanje, ali i komunikaciju s nekim tko ne živi blizu i to oko 20. lipnja.

Venera iz vašeg astrološkog polja kuće i dobro poznatog okruženja, donijet će uživanje s partnerom svih Vodenjacima u stabilnim vezama. Krajem mjeseca vaši planovi se neće poklapati sa željama vašeg partnera, ne dopustite da vas privremena razilaženja razdvoje od partnera.

POSAO I FINANCIJE

U lipnju ćete pod utjecajem vladara vašeg znaka iz polja komunikacije biti motivirani priznanjima drugih, ali i inspirirani na promjene u načinu rada!

Ukoliko surađujete sa strancima, bavite se poslom vezanim za njegu ljepote, luksuz ili marketing uživat ćete veliki uspjeh posebno do 15. lipnja!

Jupiter i Venera pobrinut će se između 15. i 20. lipnja pretjerati s trošenjem ili uložite pogrešno, ali će financijska situacija i dalje biti stabilna.

Aspekti Marsa mogu vas ušuškati posebno ukoliko imate svoj biznis ili radite po projektu, ne zaboravite se reklamirate i ne opuštajte se olako!

Lepa ponuda od Bika ili Vage donosi nov poslovni uspjeh krajem mjeseca a mnoge Vodenjaka tijekom lipnja biraće između par poslovnih ponuda! Prihvatite onaj posao u kojem će do izražaja doći vaša sloboda izražavanja.

RIBE

LJUBAV

Već početkom lipnja vaš Emotive život se slaže baš onako kako treba. Ukoliko ste se u prethodnom razdoblju oslobodili svega onog što vas je gušilo to je za vaše dobro!

Između 3. i 9. svibnja moguće su iznenadne promjene u vašem ljubavnom životu a vaši prioriteti će se također promijenit tako da je vrlo izvjesno da ćete sami sebe iznenaditi novim željama i planovima s jednom Djevicom, Škorpionom ili Bikom.

Prelazak Venere u vaš astrološko polje komunikacije oko 11. svibnja imat će za posljedicu zanimljive poruke i dogovore s nekim koga dugo niste čuli, ali i osjećaj velike emotivne stabilnosti i olakšanja!

Mars iz astrološkog polja ljubavi u vaš život donijet će mnogo akcije i želje za dešavamjima! Ukoliko partner osjeti da vam je dosadno i da vrdate može doći i do sitnih provokacija.

Krajem mjeseca većini slobodnih Riba, Venera donosi jako lijepu komunikaciju, ali i konačan susret s nekim koga dugo žele. Moguće je da je jedan zauzeti Bik ili Blizanac konačno slobodan i da je pravi trenutak da vi nastupite.

POSAO I FINANCIJE

Sa Marsom iz polja kreativnosti i sreće bit ćete miljenici zvijezda u lipnju mjesecu.

Ukoliko je vaš posao povezan s kreativnošću i umjetnošću bilo koje vrste, ali i javnim poslom, doživjet ćete velike i pozitivne promjene između 7. 14. lipnja.

Pun Mjesec iz vašeg polja karijere i uspjeha donijet će vam oko 9. lipnja javna priznanja i pohvale, ali i moguće unapređenje i povišicu!

Suradnja sa strancima doćiće spontano i ne bi bilo loše da iskoristite kontakt sa Ribom, Blizancem ili Jarcem i unaprijedite svoje poslovamje!

Venera iz vašeg astrološkog polja komunikacije donijet će vam oko 19. lipnja zanimljiv poziv i razgovor koji bi mogao promijeniti tijek vaše karijere, ali i donese ponudu za novi posao! Otvorite se za nove mogucnosti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK