Muškarac Rak-Emotivni vjetar!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Naziv karte: Rak (Cancer)
Opis karte: Emotivni vjetar
Karakteristike: Zadovoljan je kada može pomoći drugima, kada je dobar domaćin i kada se ljudi oko njega osjećaju sigurno. Svoje strahove i nezadovoljstva može kriti od drugih i vrlo je važno da razgovora o svojim emocijama, pogotovo onim manje ugodnim.

Vrlo je senzualan i romantičan, vezuje se za uspomene što može biti opasno u onim situacijama kada primjerice treba stupiti u emotivan odnos s drugom osobom. U najboljim danima je izuzetno kreativan, praktičan i pravi zaštitnik svoje obitelji, nasmijan, vedar, optimističan i druželjubiv.

Trudi se da ugodi svom partneru, da ga iznenadi i da mu osigura komfor. Može ga zanimati pisanje, glazba, crtanje, uživa u svemu što mu dozvoljava da oslobodi skriveni dio sebe. Vezan je za obitelj i mišljenje majke.

Njegov identitet dosta ovisi od odnosa u obitelji i bliskosti članova. Stvari koje predstavljaju njegov hobi neće svakome pokazivati, ako nekome i pokaže, od osobe očekuje potpuno povjerenje i pohvalu za ono što pokazuje ili radi.

Teško odbacuje prošlost i obično skuplja i čuva slike, stvari ili neke druge dokaze vremena u kojem je živio. Voli se dopadne pa često ulazi u flert. Po prirodi je osjetljiv, ali malo tko zna što zapravo misli o sebi i drugima.

Često ima potrebu da se podsjeća starih ljubavi ili čak da mašta o njima. Ipak, kako donekle želi avanturu, ali se previše boji da ne izgubi ono što ima, mašta mu dođe kao izlaz za sve ono što nije uradio ili doživio.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK