Astroportal

Muškarac u znaku Strijelca-Idealist entuzijasta, pompezan, znatiželjan, uvijek je okružen gomilom ljudi, optimist je ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Strijelac je posljednji od jesenjih znakova. Jesenja potraga za unutarnjim identitetom, koja je dosegla svoj vrhunac ozbiljnosti u Škorpionu, opušta se sada u bezbrižnom samoprihvatanju. Strijelac je, također i posljednji od vatrenih znakova. On predstavlja vrhove plamena u iskri koje, stremeći prema gore, trepere i nestaju u noći. Tamo gdje Ovan (prvi vatreni znak) predstavlja početnu energiju, a Lav (drugi vatreni znak) rasplamsali plamen u punom zamahu, plamen ega koji je pronašao svoje mjesto u društvu, Strijelac predstavlja idealan ishod svih stremljenja – oslobađanje energije za širu primjenu, a misli za univerzalnije razumijevanje.
Strijelac se uobičajeno prikazuje kentaura (pola čovjek, pola konj) koji odapinje strijelu prema visinama. Čini se da je to grčka verzija jednog drevnog simbola – strijelca (Dhanu, kako se još uvijek naziva u Indiji). Ali značenje ostaje isto: uzlazna evolucija duše od životinjskog do ljudskog razine, od zaokupljenosti životinjskim potrebama do dostojanstva koje dolikuje ljudskom biću, od svjesnosti ega do kozmičke svjesnosti. Konj je drevni simbol snage: ovdje on znači da Strijelčeva usmjerenost prema zvijezdama nije samo prazan gest.
Vladajuća planeta: Jupiter
Element: Vatra
Moto: Ja shvaćam!
Spol: muški
Boja: modro plava

Moguće vrline Strijelca
Optimisti i slobodnjaci
Veseli i zabavni
Iskreni i entuzijaste
Intelektualci i filozofi

Moguće mane Strijelca
Nerealni optimisti i nepažljivi
Neodgovorni i površni
Netaktični i hvalisavi
Naivni i sujetni

Idealista entuzijasta, pompezan, znatiželjan, uvijek je okružen gomilom ljudi, optimist je, glasan, zna biti vrlo praktičan, ima sreće u životu, optimista, brzo se oporavlja od udaraca u životu, ne podnosi neiskrenost, okružen ljudima koji mu često ne žele dobro, nije taktičan, ali nikada nije namjerno okrutan, može imati ružnu ženu ali lijepu brilijantnu ljubavnicu, impresionira okolinu. Izgleda kao da je površan, kada je ljubavni život u pitanju ali nikada nije neiskren. On traži površne odnose da ne bi morao da se mnogo da se posvećuje partnerici već onoliko koliko njemu odgovara jer najveći dio vremea koristi za svoje osobne ambicije. Može biti promiskuitetan, može imati bezbroj avantura, njegova jača strana je logika, ali ne i kada je ljubavni život u pitanju, ostavlja dojam kao da je mnogo dublje vezan za partnericu nego što je to slučaj. Voli raznovrstnost, potrebna mu je mentalna stimulacija. Sve dok patnerka tolerira njegove izlete i sve dok je potpuno iskrena prema njemu on će ostati s njom. Ponekada može s tako strastveno zaljubi, da je u stanju zbog partnerice iz korijena promijeni život, ode u drugu zemlju, grad, promijeni posao. Bira uglavnom mlađe žene i to dosta mlađe od njega, ali se dogodi i da ima avanturu s osobom s posla koja je starija i sa kojom prvo započinje kolegijalni odnos.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM