Astroportal

Numerologija: Odnosi među osobnim brojevima – 1 s ostalim brojevima …. S dvojkom ljubav, s peticom posao, s devetkom druženje!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Osobni broj 1 i osobni broj 1

Evo odmah jedne sudbinske veze, ne baš idealne, ali je od svih ostalih sudbinskih ova najpostojanija. Oboje vole uspjeh i moć, i zajedničkim snagama hrle ka njemu. Disciplinirani i praktični, umeju da odrade posao i najčešće se ova kombinacija parova visoko kotira na društvenoj ljestvici. Nema tu puno izljeva nježnosti i ljubavi, ali ne može se reći i da ne ugađaju jedno drugom. Njihova jedina ali i najgora mana jeste što neće popustiti jedno drugom, pa se mogu blokirati, a oboje su željni priznanja. U poslu su vrlo uspješni, međutim, samo pod uvjetom da jedno drugom ukazuju poštovanje i odnose se ravnopravno.

Osobni broj 1 i osobni broj 2

Ovdje jedinica dominira i vodi vezu svojim akcijama i idejama. Dvojke su te koje prave balans i odrađuju “sitnice”. Više opstaju kroz ljubav, ukoliko dvojka pristane na potčinjenu ulogu dobiva čvrst oslonac, a jedinica puno nježnosti i pažnje. Kombinacija je loša za posao zato što jedinica voli sve sama odrađuje, a dvojka ne voli da se ističe. Idealno bi bilo da jedinica pravi planove i ugovara poslove, ali da prije toga traži savjet od dvojke koja ima nepogrešivu intuiciju i može predvidjeti probleme unaprijed.

Osobni broj 1 i osobni broj 3

Zbroj ova dva broja je četvorka, i eto one karme o kojoj smo pričali. Vrlo su privlačni jedno drugom, ali ne mogu dugo izdržati zajedno, trojka neće tako lako popustiti. Ozbiljna i odgovorna jedinica ponekad se umori i potrebno joj je malo zabave, a nitko ne može bolje da je opusti od trojke. Za prolaznu vezu jedna od najboljih kombinacija jer – suprotnosti se privlače. Za brak malo teže, radi se o dvije jake ličnosti, vremenom trojku počinje nervira uštogljenost jedinice, a jedinicama nije jasno kako je trojkama sve smiješno. Ovo je za posao, bez obzira na karmičku vezu, vrlo dobra kombinacija budući da ih povezuju ambicija i ljubav ka novcu. Trojka ima bezbroj fantastičnih ideja, a jedinica sposobnost da ih praktično provede.

Osobni broj 1 i osobni broj 4

Najčešća kombinacija između ova dva broja je prijateljstvo, potom posao i tek na kraju ljubav. Oboje se odgovorno odnose prema životu i međusobno se poštuju, ali svatko ima svoj način odrade. Četvorka je mnogo sporija i skromnija, ne razumije zašto jedinica uvijek hoće više i bolje, a jedinica nema živaca za statičnost četvorke i zato brzo odlazi dalje. Posao između njih dvoje se odrađuje bez greške, i ako četvorka poštuje širinu jedinice, a jedinica ne zvoca četvorci, eto idealnih partnera. Ljubav je najteži spoj jer se neprestano vodi borba za prevlast. Najviše šansi za uspjeh imaju muškarac jedinica i žena četvorka.

Osobni broj 1 i osobni boj 5

Ovdje je ljubav u prvom planu, a najmanje ima uspjeha. U pitanju je samo prolazna strast, jedinici u početku mnogo prijaju intelekt i rječitost petice, a petica je oduševljena što je konačno našla partnera koji ima širinu kao i ona. Često se ta kombinacija završi brakom, ali kad zaljubljenost prođe, jedinica ostaje razočarana u petičinu nestalnost i površnost. Obično u ovim vezama jedinica postaje žrtva u smislu da čisti sve propuste svoje petice, ali nikada za to neće dobiti zahvalnost. Kad je u pitanju posao, tu su dosta dobar spoj, gdje je jedinica kao i uvijek nositelj posla, dok je petica zadužena za ideje i kreativnost. Kao prijatelji najbolje funkcioniraju – uživaju u razmjeni ideja iu povremenom druženju.

Osobni broj 1 i osobni broj 6

Ova dva broja daju sedmicu, što je u sinastriji loše, i ovo općenito važi za svaku kombinaciju koja u zbroju daje sedam. To su veze u kojima vladaju jake emocije i seksualna privlačnost, ali to, nažalost, po pravilu vodi u patologiju. Jedinica voli slobodu i neovisnost, a šestica vrlo romanična. Kad bi jedinica posvećivala malo više pažnje šestici i ugađala joj, ovo bi moglo i potrajati neko vrijeme. Radi se o dva suštinski suprotna bića koja se ne mogu promijeniti i onda se sva ona lijepa osjećanja pretvaraju u ljubomoru, a ponekad i mržnju. Poslovno udruživanje im se ne savjetuje jer imaju sasvim suprotan sustav vrijednosti. Nije da šestica ne voli novac, nego je njoj ipak na prvom mjestu harmonija, što surova pravila biznisa nikako ne dopuštaju. Prijateljstvo može opstati samo ako je u pitanju razmjena iskustava koja se ne bave pitanjima intime.

Osobni broj 1 i osobni broj 7

Tako mnogo energije ima između ovo dvoje da i oni ponekad imaju osjećaj da se guše. Ukoliko nema kreveta koji miri nepomirljivo, eto čestih svađa i raskida. Jedinica, koja je uvijek aktivna i okrenuta praktičnim stvarima, nema vremena da se opterećuje nervozom i zatvorenošću svoje sedmice. Oni koji opstanu i prevaziđu ove probleme imaju vrlo kvalitetnu vezu koja je ispunjena i duhovno i materijalno. Poslovni i prijateljski odnosi su vrlo dobra kombinacija, uz jediničinu prodornost i sedmičinu duhovnost nema prepreke za njih.

Osobni broj 1 i osobni broj 8

Najbolja kombinacija za posao ali samo privremeno, odnosno dok su u pitanju zajednički interesi. Na duže staze je neizvodljivo jer jedinica ima potrebu da drži sve pod kontrolom što osmicama nikako ne odgovara. Osmice su opuštene i nemaju samodisciplinu, što kod jedinice može izazvati bijes. Nikako ne treba davati osmicama da vode računa o novcu. Na ljubavnom planu bolje je da se izbjegavaju, ali ako i završe u braku, važno je da uvijek imaju prešutni dogovor da ne nerviraju jedno drugo i da se nikad ne upuštaju u borbu oko moći. Osmica mora shvatiti da je jedinica mnogo praktičnija i realnija, a jedinica mora ponekad sići s trona i da “proguta” osmičine sjaj i karizmu. Tu nema pobjednika, a onda su u stanju uništiti ne samo sebe nego i sve okolo.

Osobni broj 1 i osobni broj 9

Vrlo moćno! Jedinica će davati ideje, donositi odluke i biti glavna, a devetka će potegnuti malo više što se tiče samog posla. Devetka uvijek više radi u bilo kojoj kombinaciji, i recimo da joj jedinica dosta može olakšati život bar u vezi s donošenjem važnih odluka. Ukoliko je skladna veza, u životu će steći dosta materijalnog i mnogo toga lijepog proživjeti. Ovo su ljubavnici, prijatelji, supružnici koji svoj odnos stalno usavršavaju, oni svakodnevno uče jedno od drugog. U protivnom, mogu jedan drugo uništiti, pa bi bilo preporučljivo da se sem prijateljskog kontakta – izbjegavaju. Jedinica će početi vremenom da gunđa i kritizira, što kod devetke može izazvati inat, tako da dolazi do rata u kojem nema pobjednika.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK