Astroportal

Numerologija: Odnosi među osobnim brojevima – 4 s ostalim brojevima …. S peticom ljubav za cijeli život, sa šesticom prijateljstvo, s osmicom posao

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Radne i vrijedne, misle u svakom trenutku na dobrobit svog partnera, požrtvovane su i podmeću leđa ako treba. Četvorke najčešće umiju samo fizički pokazati nekome ljubav, slabe su na riječima, a kamoli tamo neko umiljavanje. Znate kako četvorka zavodi: Hoćeš ili nećeš? Ako hoćeš, samo kreni za njom lagano, bez puno priče i gunđanja. Ako nećeš, nikakav problem, neće te maltretirati, ali neće te ni tako lako pustiti, ona je bacila oko na tebe i strpljivo će čekati svojih pet minuta. Četvorka nije netko tko će vas na prvi pogled opčiniti, nije neka ljepota, ali ćete u njenom prisustvu sigurno ostati bez daha, vrlo su seksepilne. Još nešto, četvorke se vezuje u mlađim danima ili nalaze sreću u poodmaklim godinama, sve ostalo između toga nije vrijedno spomena.

Osobni broj 4 i osobni broj 1

Najčešća kombinacija između ova dva broja je prijateljstvo, potom posao i tek na kraju ljubav. Oboje se odgovorno odnose prema životu i međusobno se poštuju, ali svatko ima svoj način odrade. Četvorka je mnogo sporija i skromnija, ne razumije zašto jedinica uvijek hoće više i bolje, a jedinica nema živaca za statičnost četvorke i zato brzo odlazi dalje. Posao između njih dvoje se odrađuje bez greške, i ako četvorka poštuje širinu jedinice, a jedinica ne zvoca četvorci, eto idealnih partnera. Ljubav je najteži spoj jer se neprestano vodi borba za prevlast. Najviše šansi za uspjeh imaju muškarac jedinica i žena četvorka.

Osobni boj 4 i osobni broj 2

Između ovo dvoje ima puno ljubavi i pažnje, a najteži je početak. Četvorke su dvojkama vrlo privlačne, one kao omađijanje idu za njima. Dvojka u njima nalazi čvrstinu, stabilnost i snagu. Četvorkama odgovara pažnja koju im dvojka poklanja. Jedino dvojka može bez problema “iskulira” narav četvorke. Nema ovdje ljubavi na prvi pogled, ona se gradi vremenom i polako, a ako postoji ljubav za sva vremena, onda je to ova kombinacija. Posao se također preporučuje, dvojka ima osjećaja i mašte, a četvorka je vrijedna. Prijateljstvo se također pokazalo kao čvrsto i trajno. Sve u svemu, jedna od najboljih kombinacija u numerološkoj sinastriji.

Osobni broj 4 i osobni broj 3

Evo opet onog zloglasnog zbroja sedam, što znači da se sem tjelesnog zadovoljstva ništa drugo ne preporučuje. Na kraju ove veze osjećaju se iscrpljenost i velika praznina zbog nerazumijevanja i ljubomore. Što jedan optimista (trojka) može tražiti pored rođenog pesimiste (četvorka)? Trojka voli da se opusti i, zašto ne, ponekad može malo i da se olabavljenje! To ne dolazi u obzir kod četvorke – prvo posao pa sve ostalo. Taj novac, lijepo ga je imati, ali hajde malo da se potroši na luksuz i putovanja – razmišlja trojka. Teška vremena i još teže da se dođe do novca, nećemo ga trošiti na gluposti, razmišlja četvorka. Dugo nisam vidjela svoje prijatelje, isto tako znam da je i mojima potrebna pomoć, ovih dana ću baš biti odsutna, razmišlja trojka. Neću uopće razmišljam gdje je i zašto je nema i da li je ona stvarno kod prijatelja i svojih, izjeda crv četvorku. Mogli bi ovako unedogled da se navode primjeri, ali mislim da nema potrebe, dovoljno je još jednom podvući da ovu vezu treba zaobići. I da, ovdje trojka sebe više daje i izvlači deblji kraj.

Osobni broj 4 i osobni broj 4

Nepisano pravilo je da se dva ista osobna broja slažu, ali ovdje nije tako. Nije ni preporučljivo. Kao prvo, zna se da im mladost nije laka, i tu količinu “baksuzluka” rijetko koji par može izdržati. U svakoj vezi postoji netko tko gura i tko voli riskirati, a ovdje toga nema – četvorke žive po ustaljenom redoslijedu i vrlo se teško prilagođavaju promjenama. Oboje su okrenuti praktičnoj strani života iu početku im je tjelesna veza sasvim dovoljna, ali ljubav nije samo krevet. One ne znaju da maze i pričaju zavodljivo, ali mnogo vole biti mažene i da budu obasipane nježnostima. Kako su dosta podložne utjecajima sa strane, i mada mogu dosta izdržati, vremenom se sve više zbog raznoraznih problema zatvaraju u sebe. Tako se stvara zid između njih dvoje, pokušavaju na taj način da zaštite jedno drugo od problema, ali ne mogu sve same i gube kontrolu. A to je ono što četvorka nikako ne voli, počinju svađe i rasprave, pa se na kraju pojavljuje ta čuvena narav četvorke koja baca sjenu na najvažniju stvar koju ova veza može pružiti – stabilnost. Kad zbroj dva osobna broja daje osmicu, kao što je ovdje slučaj, onda se sve nekako vrti oko novca i seksa – kad je veza OK, ali ako nije – onda tu bude svađa, a ponekad čak i fizičkog obračuna. Uzme li se u obzir sve ono što je do sada rečeno o četvorkama ponaosob iu sinastriji, jasno je zašto veza između ovo dvoje nije dobra. Na njihovu sreću, u praksi je dosta rijetka i ljubavna i poslovna kombinacija, jedino su prijateljstva kvalitetna i postojana.

Osobni broj 4 i osobni broj 5

Ova kombinacija nije nikako preporučljiva za dugotrajan posao. Prijateljstvo je ovdje dosta nestabilno jer se radi o dvije ličnosti s različitim sustavom vrijednosti. Na temelju do sada rečenog reklo bi se da ni ljubav ne može opstati. Ali teorija je jedno, a praksa je pokazala da je ovaj spoj jedan od onih za cijeli život, pogotovo ako je muškarac četvorka a žena petica. Zbroj ova dva broja je devet, karmički spoj, i ima puno ljubavi. Četvorka više trpi, a to trpljenje daje potrebnu stabilnost za opstanak. Petice su ovdje četvorkama prozor u svijet i veza s ljudima. Daleko od toga da je ovo idealan spoj, ima oscilacija, ali ovo dvoje se vole i traju na samo njima neki čudan način. Nemaju oni puno dodirnih točaka, svatko ima svoj svijet i interese, ali ako četvorka obuzda svoju posesivnost a petica bude malo više od pomoći, eto dobitne kombinacije.

Osobni broj 4 i osobni broj 6

Šestica je jedina koja može omekšati srce jedne četvorke. Šestice su od onih brojeva koji, kad nađu partnera, daju sebe i konstantno mu posvećuju pozornost, kao da su se tek upoznali. Njih dvoje znaju da razgovaraju i, što je najvažnije, i da se dogovore. Da bude jasnije, šestica neće nikad proturječiti četvorki dokle god ova brine o njoj materijalno i fizički. Nije da ovdje nema problema, četvorka je na momente nemilosrdna prema šestici, jer šestica nije baš neko ko voli puno fizički raditi, a nije ni vješta s novcem. Vremenom, četvorke postaju šesticama dosta naporne, kao da su im stalno za vratom. Šestice teško uspijevaju izaći na kraj s nametnutim obvezama. Zbog svega toga, šestice ponekad traže zabavu sa strane i vjernost im je diskutabilna. Ovo je spoj koji je više za vezu nego za brak. Poslovno mogu uspjeti, ali samo ako četvorka zalegne i ne forsira puno šesticu. Prijateljstvo je ovdje jedino trajno i iskreno.

Osobni broj 4 i osobni broj 7

Evo sudbinske veze, što ne treba puno čuditi. Oboje su osobenjaci i imaju probleme u kontaktu s ljudima. I da, sedmica ne priča puno, i mada ima dosta nervoze u sebi, to četvorku ne dotiče baš puno. Jeste da u početku ide vrlo teško i ne razumiju se, ali kao da ih neka sila privlači jedno drugom. Kad njih dvoje uđu u vezu, onda se stvarno može povjerovati da se ljudi spajaju ne bi li naučili nešto više o životu kroz svoju suprotnost. Sreća pa ih sudbina jedno drugom dovodi, i kada se dobro upoznaju, onda to počne sasvim fino funkcionirati. Sedmica nauči obuzdava svoju (ponekad ničim izazvanu) nervozu, spušta se na zemlju i počinje aktivno sudjelovati u realnom životu. Četvorka se produhove, opusti se i shvati da nije sve u materijalnom. Veza je mnogo stabilnija i lagodnija ako se radi o muškarcu sedmici i ženi četvorci. Ova kombinacija nije poželjna za posao, teško da mogu dogovoriti, i zato nema potrebe gubiti vrijeme.

Osobni broj 4 i osobni broj 8

Vrlo dobar i vrlo čest spoj u životu za posao, prijateljstvo i ljubav. Četvorka je usporena i pasivna, osmica je temperamentna i aktivna. Četvorku neće novac, ali umije i hoće raditi, osmicu hoće novac i umije organizirati posao. Četvorka može naučiti od osmice kako spojiti lijepo i korisno, a osmica od četvorke kako biti stabilnija i odgovornija. Oni vole iste stvari, ali na drugačiji način u životu dolaze do njih, pa se kao tim izuzetno nadopunjuju. Na kraju, što je najvažnije, jedno drugo maksimalno emotivno ispunjavaju.

Osobni broj 4 i osobni broj 9

Kombinacija koja nikako nije poželjna, mada je u praksi dosta česta. Ili, drugačije rečeno – šta inat može protiv tvrdoglavosti? U ovoj vezi sve pršti, ne može se reći da je dosadno, ali kako su to prejake energije, teško da bi mogli na neke duže staze. Ovo je moguće ostvariti samo u nekim kasnijim i zrelijim godinama, kad su već poprilično ohlađene glave i kad je razum jači od srca. Devetka je ta koja drži konce u rukama i diktira tempo, ona je ta koja se pita kako i koliko će trajati. Ipak je karmička veza u pitanju, i nije im lako jer uvijek ima nekih otežavajućih okolnosti koje ih ometaju da se posvete jedno drugom. Četvorkama se savjetuje da nikako ne ulaze u svađu, devetka uvijek pobjeđuje.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK