Astroportal

Numerologija: osobni broj 5-Ne žele biti prve, a uvijek su blizu vrha!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Osobine određenih brojeva, kako njihove pozitivne, tako i negativne strane. Na redu je dinamični broj 5

Osobni broj je ono što čini čovjekovu suštinu, kakav je iznutra, djelomično fizički izgled i ponašanje, i na kraju, specifične životne situacije koje određeni brojevi privlače. On se dobiva zbrajanjem znamenki datuma rođenja i svođenja na jednu znamenku, primjerice: 1995/5/15 – 1 + 5 + 5 + 1 + 9 + 9 + 5 = 35 – 3 + 5 = 8.

Osobni broj 5

Uvijek potraga za nečim novim, uzbudljivim i nesvakidašnjim, samo da se svaki dan razlikuje od prethodnog. Koliko su četvorke stabilne i postojane, toliko su petice sušta suprotnost, uvijek u pokretu i prvi dojam je da su hladne i nestabilne. Ni njima samima nije lako jer je dosada njihov najveći neprijatelj. Da bi uspješno pobijedile, potrebno je da se zanimaju nečim što bi njihov radoznali um zaokupilo 24 sata. Lako je onim peticama koje su okrenute učenju i usavršavanju zato što onda imaju osjećaj širenja i slobode, i tada su u stvarnom životu mnogo realnije i stabilnije. Ali, što je s onim drugim peticama? One ni same ponekad ne znaju gdje su, tijekom dana stignu raditi, da se druže, da se vole, čak i da se odmore. Zbog takve dinamike one ničemu ne mogu posvete puno vremena i eto zašto se za njih kaže da su površne. Nitko nije svemoguć. Iznimno su prilagodljive i sposobne, a kako im ni inteligenciju nitko ne može osporiti, eto najsretnijeg broja u cijeloj numerologiji.

Ne žele biti prve, a uvijek su blizu vrha. Nisu opterećene emocijama, ali nikad nisu same jer su pravi magnet za suprotni spol. Jedan od razloga za to jeste njihov fizički izgled. Ne mogu se pohvaliti klasičnom fizičkom ljepotom, ali su izuzetno zgodne i dok drugi vremenom stare, one sve bolje izgledaju. Nisu nešto posebno vrijedne i požrtvovane za fizički posao, ali su vrlo sposobne da naprave novac. Na sve ovo još treba dodati da petice od svih brojeva najbrže nađu mjesto pod suncem. Koliko god voljele slobodu, obitelj im je izuzetno važna, nitko kao one ne mogu oprostiti, a u partnerskim odnosima imaju definitivno najveći prag tolerancije. Možda je tako zato što su petice velika djeca i onda odgovor treba tražiti u njihovoj nesvjesnoj potrebi da imaju nekoga tko će se u njihovo ime baviti svakodnevicom i voditi računa o njima.

I kao prijatelji su specifični, nije da ne poštuju ljude, ali recimo da nikad ne treba računati na njih kad ste u nevolij. Tu su dosta nepostojani i to opravdano, zato što im je lista svakodnevnih obveza prepuna i nemaju baš vremena za druge. Petice imaju široki krug prijatelja, ali vrlo je mali broj ljudi zbog kojih bi mijenjale svoj raspored. Ako kojim slučajem krećete u nepoznato ili avanturu, eto njih kraj vas brže nego što ste mislili.

Žene petice veoma polažu na svoj izgled, a inteligentne su i lukave. Vole novac i ne vezuju se emotivno ni za jedan posao, one rade zaraditi i dosta su uspješne.

Muškarci petice mnogo više rade na svom intelektu od žena, vole rizik i najveći su avanturisti od svih brojeva. Imaju, kao i žene, dozu pronicljivosti, mogu unaprijed predvidjeti svaki potez suparnika, a i žene i muškarci su sposobni neprijatelja pretvore u prijatelja. Muškarci petice nemaju određen tip žena, kod njih je svaka dobrodošla i puštaju da budu osvojeni. Problem dolazi kasnije jer rijetko koja uspijeva ih zadrži. Najbitnije je da žena bude interesantna i drugačija, da li u pozitivnom ili negativnom smislu, to uopće nije važno. Petice nisu robovi moralnih kodeksa kad je u pitanju emotivni partner, najvažnije je da njima nije dosadno i da im se ne ugrožava sloboda kretanja.

Peticom vlada Merkur, i mislim da nijedna planeta ne opisuje tako dobro broj kojim vlada. On je glasnik bogova, brz, inteligentan i lukav, zato su petice tako zanimljive.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK