Astroportal

Numerologija: osobni broj 7-U ljubavi tjednima nažalost uglavnom slijedi razočarenje!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Osobine određenih brojeva, kako njihove pozitivne, tako i negativne strane. Na redu je osobenjački broj 7

Osobni broj je ono što čini čovjekovu suštinu, kakav je iznutra, djelomično fizički izgled i ponašanje, i na kraju, specifične životne situacije koje određeni brojevi privlače. On se dobiva zbrajanjem znamenki datuma rođenja i svođenja na jednu znamenku, primjerice: 1995/5/15 – 1 + 5 + 5 + 1 + 9 + 9 + 5 = 35 – 3 + 5 = 8.

Osobni broj 7

Ne treba se puno zadržavati u isticanju duhovnosti ovog broja, jer broj je samo broj, au svakodnevici sve je to mnogo drugačije. Kad netko ima veliki energetski potencijal a čuje samo sebe, onda je to bandoglavost. Sedmice imaju svoj unutarnji svijet i vrlo je teško doprijeti do njih. Ta zatvorenost ih puno košta i djeluju nezainteresirano i hladno. Uopće nije tako ako se uzme u obzir da je vladajuća planeta Uran, pa otuda je najbolje i opisati ih kao nepredvidljive. Vrlo nervozni i uglavnom vuku nepromišljene poteze koji prouzrokuju puno uspona i padova u životu. Svaka sedmica mora što više raditi na sebi i na svom duhovnom obrazovanju, jer ni njima nitko ne može osporiti inteligenciju. Najbitnije je da u svakom danu obavezno odvoje za sebe dio vremena u kome bi se bavile stvarima koje vole. Da li je to čitanje, pecanje ili, što bi bilo idealno – druženje s ljudima, nije važno, važno je samo pronaći ventil kako bi se eliminirali nervoza i nezadovoljstvo. Onda bi one bile opuštenije i privlačile bi ljude u svoje društvo, a ne kao po običaju odbijale.

Sedmica ima u sebi puno i lijepih i pametnih stvari koje bi mogla podijeliti s drugima. Koliko puta ste sjedili pored nje i imali dojam da bi vam nešto rekla, da ima želju da vam se izjada, ali ona samo šuti i uzdiše. To je zato što je vrlo nesigurna, mada to nikad ne bi priznala, i očekuje od vas da je razumijete. Brzo se danas živi i ljudi nemaju vremena da se bave sobom a kamoli drugima, i zato, sedmice, pričajte sa svojim najbližima i otvoriti im se, tako ćete i sebi i njima olakšati zajednički život. Vaš osnovni problem je odnos s ljudima – zbog nervoze koju prenosite na njih i zbog zatvorenosti, što sve kasnije rezultira vašom impulsivnošću, zbog koje godinama postajete sve usamljeniji.

U ljubavi tjednima nažalost uglavnom slijedi razočarenje. Dok su mlade i još uvijek pune ideja i snage, ne mogu se obraniti od suprotnog spola. Kako godine prolaze i život počne ih šiba, a oni tako tvrdoglavi i nepopustljivi i ne praveći kompromise, pretvaraju se polako u ogorčena gunđala.

Mušarci sedmice su vrlo privlačni, nisu neki ljepotani, ali tako tajanstveni i impulzivni, uz jak seksualni nagon, stalno su u nekim ljubavnim avanturama. Pri odabiru partnera je neka druga priča. Bez obzira na sklonost zaljubljivanju, u brak ipak ulaze vrlo smišljeno, točno znaju kakva im je partnerica potrebna. Ne valja samo što prave račun bez krčmara i problem nastaje kad njihove partnerice počnu tražiti svoje. Strašno je što muške sedmice hoće da uzme sve ali vrlo malo sebe daju. Oni su samci u braku i nažalost veliki je broj razvedenih.

Žene su tjedna malo blaže naravi, valjda ih sam život tjera da budu pragmatičnije, mnogo više energije troše kroz obitelj i djecu, i to ih dosta prizemi. Iznimno su načitane i mudre. Prave su umjetnice u zavođenju. Žene su tjedna od svih brojeva najveće kokete i podižu flert na razinu umjetnosti, to je nešto bez čega ne mogu. Ekscentrične su i pomalo razmažene, ali i mnogo sebe daju, što im se često obija o glavu jer u emotivnu vezu ulaze s ružičastim naočalama.

Ovo je suština svih onih sedmica kojima smo okruženi i koje se bave samo svakodnevicom. Njihov jedini problem je u glavi zato što su buntovnici, nepredvidljivi i zatvoreni. Treba još nešto reći: U dubini duše su iskreni i pravedni, a to što se ne vidi … Razlog je i što su pomalo nezreli.

Da se sad ukratko pozabavimo onim drugim tjednima koji su, nažalost, mnogo rjeđe. To je duhovni broj, i one koje su to iskoristile i same sebe izvajala, postale su veliki mislioci i mudraci. To su izuzetni ljudi, veliki humanisti koji sebe podređuju idealima i društvenom prosperitetu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK