Astroportal

Numerološka analiza broja 641-Duhovna 4 i master broj 22 osobi dodaje dozu čvrstine kroz organiziranost, strpljenje i strogost ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Klijent rodjen 1966/2/22.
NUMEROLOŠKA Formula 641, Duhovni broj 4
Kao i numerološki KOD 371 ovo je takodje lider u svom okruženju, obitelji, s osobnim br 1, ali je ovo stabilnija, pouzdanija osoba s kombinacijom parnih brojeva 6 i 4.
Bioritamski broj 6 je udobniji za ženu jer ona voli svoj dom, uređuje je s ljubavlju i pažnjom do svake sitnice i rado boravi u njoj. Njena deviza je “Volim i služim svojoj obitelji, roditeljima ili partneru” ovisno s kim taj dom i dijeli. Ovo je lijepa osoba, naglašene karizme i manira, au ljubavi češće izabrana nego što bira. U ovom primjeru vidimo da je to 6 iz tri dvojke, a 2 je simbol emocije, pa su u ovoj Bioritamskoj 6 prenaglašene emocije. Osoba je dušu naslijedila od svoje majke i dušom je i vezana za nju, s elementima služenja i straha koji je kod 2 uvijek prisutan.

Duhovna 4 i master broj 22 osobi dodaje dozu čvrstine kroz organiziranost, strpljenje i strogost. Broj 2 je povezan i sa prehranom (analog Mjesec) pa je variranje težine i kod njih dosta čest. Oticanje i razmjena tekućine mogu biti problematični takodje.

Generacijski broj 4 otkriva vrijednog radnika (najbolje u privatnom poslu), koji je vrlo točan, izuzetno odgovoran, na njega se uvijek možemo osloniti, važno mu je da prije svega završi posao a naplata dolazi kao rezultat truda. Voli rad u tišini, sigurne poslove, rodjeni zanatlija. Broj 4 predstavlja formu, strategiju, rutinu, a kako je dobiven iz godine 1966 prisutna ije i potreba za služenjem, za lijepim poslovnim ambijentom koji bira, ljubaznošću kojom čini klijentima i kolegama ugodu u radu, izraženim sluhom za tudje potrebe.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK