Astroportal

Numerološki profil za broj Sedam (7) -Numerologija životnog puta! Brojevi koji nas prate kroz cijeli život!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ukoliko je Vaš numerološki broj sedam, dubokoumnost i sposobnost za stjecanje znanja iz gotovo svega će biti nešto što će Vas pratiti još od rane mladosti. Sedmica se smatra najduhovniji brojem i kvaliteti kao što su intuicija su naročito izraženi.

Osobe rođene pod numerološkim brojem sedam su obično miroljubive, mirne i odane. Kao broj sedam, možda nećete imati puno prijatelja, ali one koje steknete će sigurno biti pravi. Kao prijatelji ste veoma milostivi i brižni. Vrlo često moći ćete nepogrešivo otkrijete ukoliko netko želi Vas prevari. Balansiranje između vremena koje provodite s drugima i vremena koje Vam je potrebno biti sami u svojim mislima je bitno za Vas.

Uobičajeno je vidjeti sedmicu povučenu i po strani zbog svog selektivnog druženja i potrebe za samoćom. Osobe rođene pod numerološkim brojem sedam često će se osjećati nesigurno. Ovo može dogoditi zato što za sedmicu “realnost” nije opipljiva. S vremena na vrijeme ova nesigurnost može dovesti do pesimizma ili usamljenosti. Sedmica se često oslanja na intuiciju i instinkt. Promjene raspoloženja također su čest slučaj.

Sedmica kao ličnost je uglavnom rezevisana i analitički nastrojena u svojim procjenama istine. Kao osoba rođena pod numerološkim brojem sedam, morat ćete pronaći i izvučete svoje zaključke sa dokazima prije prihvaćanja upozorenja drugih osoba. Ključni kvaliteti i riječi koji odlikuju ovaj znak su analiza, razumijevanje, znanje, svijest, studioznost i meditiranje.

Životna preokupacija za sedmicu je iskusiti život u potpunosti kroz učenje i obradu znanja. Osoba rođena pod numerološkim brojem sedam trebalo bi naučiti kako vjeruje u sebe i svoja duboka osjećanja o životu koji ih okružuje. Razvitak osjećaja sigurnosti može biti doživotni izazov s razdobljima koji su označeni s nedostatkom emotivne stabilnosti.

Sedmica koja odluči ne izađe u svijet i shvati što sve može naučiti, može postati negativna i sebična. Situacija da im cijeli svijet nešto duguje također može dogoditi. Da bi iskusila život do kraja, sedmica mora suočiti sa svojim strahovima i nesigurnošću bez obzira odakle dolaze. Postoji mnogo stvari sedmica može podari svijetu koji je okružuje.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM