Astroportal

OBITELJSKI ŽIVOT ZMIJE / Psihološki profil Zmije-Kineski horoskop i kineska astrologija

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Muškarce Zmije ne bije uvijek dobar glas, naročito u azijskim zemljama. Smatraju ih donžuana, zavodnicima, suknjarima … ali tako slatkim. Žene Zmije su pogodne udavače: lijepe su, mudre i odlicne domaćice. Bilo kako bilo oba spola su odana svojoj obitelji i kad malčice prekrše pravila bračnog ugovora strah od grubob prekida nagnat će ih da se brže bolje vrate kući. To su roditelji puni razumijevanja čak i na uštrb svog autoriteta. U želji da shvate svoju djecu stavljaju se na njihovo mjesto i ne uspijevaju uvijek ih objektivno sagledaju.
Djeca rođena u znaku Štakora, Zmaja ili Pijetla slagat će se izvanredno s ocem ili majkom Zmijom, a ovi će biti zadovoljni, čak oduševljeni takvim potomcima.
Mlada Svinja i Koza Živeći pomalo pod staklenim zvonom svojih roditelja Zmija, a ovi će kasnije morati dobro potruditi kako bi ih ohrabrili da napuste obiteljsko gnijezdo. Medjutim Zmija će se pomučiti s malim tvrdoglavim Bivol, neovisnim Tigrom ili Konjem i luckastim idealistom Psom. Ni ovim mališanima neće biti lako s roditeljem Zmijom.
Sa Majmunom će odnosi biti više zasnovani na drugarstvu, nego na autoritetu i to na obostrano zadovoljstvo. Mačke će se kod roditelja Zmija osjećati sigurno.
Jedno je sigurno: Zmija ne treba imati dijete istog znaka jer će ga ugušiti, mala Zmija će imati silnih muka kada dođe vrijeme da se presiječe pupčana vrpca.
Rođeni u znaku Zmije uglavnom se dobro osjećaju u braku pod uvjetom da im se ostavi malo slobode. Institucija braka im omogućuje sigurnije posjedovanje partnera i njima tako potrebno spokojstvo. Ali ako pogriješe u izboru, njima će ovladati skrivena strast i izložit se svima opasnostima preljuba. Zato se ovim zvjerkama preporuča da dobro razmisle, da u brak udju nešto kasnije, kad steknu dovoljno životnog iskustva.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK