On u znaku Vage-Vaga opće karakteristike (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Djeluje mladoliko, vodi računa o svom izgledu, svijetle je puti i kose. Uglavnom forsira džentlmenski stil i vrlo rijetko djeluje opasno. Gospodski i njegovan tip muškarca koji je nenametljiv i voli da se sportski oblači.

karakter

Pouzdan je, pronicljiv, ne pretjerano srdačan i ostavlja dojam osjećajnije osobe nego što zapravo jest. Pokušava drži kontrolu nad emocijama i da nikome ne dozvoli da ga “pročita”. Dobar je diplomat, trgovac, pravnik i umjetnik.

Karijera, novac

Sposoban je zaradi, tezgari i često obavlja nekoliko poslova istovremeno. Veoma mu je stalo da sve što radi ima neki nivo, ali i da na najlakši način dođe do novca. Dobar je organizator, pregovarač i ume da se postavi tako da ga svi poštuju. Rijetko se konfrontira s kolegama na poslu. Ukoliko se bavi umjetnošću ili sportom, može postići vrhunske rezultate, ali također je dobar matematičar i književnik.

ljubav

Važi za jednog od najboljih ljubavnika, džentlmenski tip muškarca koji uspijeva kod žena izazvati osjećaj da je jedina u njegovom životu. Kao ljubavnik je nepredvidiv, prije romantičar nego strastven. Nije posesivan, tolerantan je i pokušava ostvariti harmoničnu vezu. Ne želi ostaviti loš dojam i nastavlja biti džentlmen i poslije raskida, pa sa ženom najčešće ostaje u prijateljskom odnosu. U braku nije uvijek vjeran, ali suprugu neće ostaviti zbog druge žene, osim ako mu u braku nije izuzetno loše.

Obitelj

U brak ulazi ili vrlo mlad, ili u zrelim godinama. Obožava djecu, i kao otac i kao sin veoma je sentimentalan. Posebno je osjetljiv prema ocu koga idealizira. Kada osnuje svoju obitelj, rijetko donosi važne odluke, jer to prepušta supruzi. Djeci daje veliku slobodu, s njima je prije prijatelj nego autoritet, ali se trudi da ih uči pravim vrijednostima. Dugo im pruža financijsku pomoć i cilj mu je djeci ostavi što više. Veoma mu je stalo da obitelji osigurati što udobniji život.

Zdravlje

Dobro se osjeća kad ima punu slobodu da radi ono što želi. Kako često sebe izlaže nepotrebnim naporima, trebalo bi češće ići na liječničke kontrole. Trudi se voditi uredan život, ali može biti sklon alkoholu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK