Astroportal

OSOBNI BROJ -1 -JEDAN / numerološki KARTA-numerologija predviđa budućnost!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Sve u prirodi, svijetu i životu počinje brojem jedan i zato on predstavlja univerzalni broj svega, a time i samog sustava brojeva. Simbolizije osobine izrazite individualnosti, stvaralačkih stremljenja i pozitivnih opredjeljenja prema svijetu i ljudima.

Osobe s ovim brojem posjeduju osjećaj samosvojnosti zbog čega su nekad sklone dominantnoj poziciji u odnosu s drugim ljudima.Teže da složene životne situacije rješavaju na svoj originalni način. Prema svijetu i ljudima odnose se hrabro čak i odvažno zbog čega se rado odazivaju izazovima nepoznatog. Spremne su da preuzmu ulogu vođe koji zna točno što hoće i bez obzira na prepreke streme ka odabranom cilju. Stalo im je do ugleda i poštovanja u obiteljskom i poslovnom okruženju. Jedinica je bogati arsenal invencija. Pretjerana ambicija nije im na korist, jer u slučaju neuspjeha na nekom od životnih planova mogu postati razdražljivi i neurotični. Ipak eventualni neuspjesi remete psihološku ravnotežu za kraće vrijeme.

Za osobe koje uspijevaju, vrlo je važno da kontroliraju svoje težnje za dominacijom kako bi obuzdale eventualnu agresivnost i aroganciju prema okolini. Treba da racionalno procjene domet svojih potencijala u odnosu na brojne izazove njihovog životnog puta. Kada dosegnu željene ciljeve njihov egocentrizam biva obojen notom šarma, zbog čega postaju simpatični.

Muževan, inventivan, hrabar, ambiciozan, organiziran, lider, preteča, sampouzdan, usredotočen, originalan, istraživač, natjecatelj, snažne volje, snalažljiv, samosvojan. vladajuća planeta SUNCE

Upoznajte Blizance

izgled Mladolika, obično vitka, izrazito visoka ili niska, gracioznih pokreta, čak i kada ima pomalo dječačko ponašanje, ima lijepe šake i noge. Svjetlijeg je tena,

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK