Astroportal

Ovan i Lav-Slaganje horoskopskih znakova i uporedni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako se slažu Ovan i Lav u horoskopu?

Ovaj spoj je zasnovan na vatrenim strastima, dominaciji i na tome tko je u vodstvu – i kada!

Oboje mogu biti nestrpljivi i ponosni, Ovnu čak mogu zasmetati Lavovi flertovi sa strane, ali ova veza nikada nije dosadna. Vatra s vatrom i kombinacija Ovan i Lav je jaka, i može funkcionirati do perfekcije, pod uvjetom da Ovan poštuje dva jednostavna pravila.

Pravilo prvo: ako Ovan namjerava na kontestu jake volje da pobedi Lava, monarha Zodijaka – neka o tome razmisli još jednom.

Pravilo drugo: Ovan ne smije zaboraviti prvo pravilo! Privlačnost između ova dva znaka može biti jaka, vatrena i neposredna.

Lavova potreba biti smatran uzvišenim i njegova potreba za konstantnom pažnjom može izazvati puno svađa sa prirodno nedemonstrativnim Ovnom, čiji egoizam rivális s lavovima. Lavova potreba za konstantnim laskanjem može naići na neodobravanje i negodovanje, jer Ovan vjeruje da je jednom izrečen kompliment dovoljan svakome.

Ipak, puno stvari ukazuju na to da je ovo idealna kombinacija. Oboje pripadaju vatrenim znacima, dakle neposredni su i inspirativni u njihovim stilovima. Sem toga, dijele jaku odlučnost i volju u dostizanju njihovih ciljeva. Isto tako, nisu uplašeni pred strastvenim ili teškim poslom.

Lavova odlučnost može se idealno dopunjavati sa Ovnovima vetropirskim duhom. Isto tako, Ovnova misaona nezavisnost i akcija, može proširiti i pojačati Lviv fokusiranost. I vrlo važno: moraju znati saslušati jedno drugog! Zbog čestih harmoničnih odnosa Marsa i Venere, seksualni život im može biti jako zanimljiv, dok god oboje poštuju dogovore o podjeli vlasti i pravilima dominantnosti.

Ovnu su isto potrebna pravila kada se radi o dovršavanju bilo kakvog započetog projekta, jer Ovan inače važi za osobu koja rijetko kad nešto započeto završi. Činjenica da su Ovan i Lav na seksualnom polju tako jako slični, može biti jedan od vrlo važnih faktora koji ih drži vezane i posvećene svojim odgovornostima. Ako su jedno prema drugom taktični, puni razumijevanja i obazrivi na emocionalne potrebe partnera, pruža im se velika šansa za stvaranje sretne zajednice, dovoljno jake potrajati čitav život.

Njihova zajednička ljubav i fascinacija prema kondiciji može prerasti u veliku predanost sportu i rekreacijskim aktivnostima. Vatreni horoskopski znaci imaju potrebu da tijelom iskažu svoju prirodnu energiju. Ovan (kardinalni znak) teži uvijek ka novim disciplinama, dok je Lav (fiksni znak) u stanju da se pozabavi jednom jedinom, dok ne postigne željene rezultate. U zajednici Ovna i Lava se uvijek nešto desava – ovaj ljubavni odnos teži ka tome da bude vrlo užaren i strastven.

Kada je sve dobro – dobro je, ali kada je loše, obično se sve svodi na bučne argumente i povrijeđene ponose. U ovom spoju je uvijek prisutan osjećaj konkurencije i pitanje tko je gazda. Iako često nisu istog mišljenja, rasprave oko toga ne traju dugo – Ovan je prezauzet prelaskom na nove izazove da bi se inatio i negodovao, a Lav sebi ne bi trebao dozvoliti da bude zlopamtilo, ako mu Ovan ne pokazuje uvijek dovoljno respekta. Poslovni odnosi između Ovna i Lava nemaju baš puno šanse za uspjeh, zbog previše sličnih karaktera ova dva znaka – posao bi postao žrtva rata dviju ličnosti i ubrzo bi propao.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK