Astroportal

Ovo su tri glavna broja u numerologiji, imaju posebno značenje-Teorija glavnih brojeva u numerologiji

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Teorija glavnih brojeva u numerologiji ističe tri vodeća broja, glavna broja kako ih numerolozi nazivaju. To su broj 11, 22 i broj 33.

Literatura koja pokriva područje numerologije kao glavne brojeve predstavlja brojeve koji se sastoje od dvije identične znamenke. Ipak, samo su tri glavna broja jer se uzastopno ponavljaju u svom dvoznamenkastom uparivanju.

Ova tri broja čine korijen brojčanog sustava. Oni posjeduju veću snagu od svih ostalih. Oni su visoko rangirani, kompleksni za tumačenje i zahtijevaju snažne napore da se integriraju u sklop ličnosti pojedinca.

broj 11

Ovo je najintuitivniji od svih brojeva. Predstavlja prosvjetljenje, podsvjesno, unutarnje, lišeno racionalizacije, senzualnost, ponekada neurotičnost, stidljivost i nesnalaženje u praktičnim stvarima. Pored svih navedenih osobina u ovom broju, s druge strane se nalaze karizmatičnost, vještine upravljanja i nadahnutost.

Broj 11 donosi opasnost jer, ukoliko nema visoku razinu koncentracije na postizanje ciljeva, ti ciljevi se mogu pretvoriti u strahove i fobije. Ovo je broj na granici između izvrsnosti i samodestrukcije. On ima jak potencijal rasta, napretka, stabilnosti i osobne moći, ali to je sve moguće samo u slučaju pomirenja s intuitivnom stranom bića. Postizanje harmonije kod broja 11 nije toliko u logici koliko u vjeri. To je broj psihe.

broj 22

Najmoćniji od svih brojeva. Ovaj broj nosi moć da se i najveće ambicije pretvore u realnost. Donosi najveći uspjeh.

Broj 22 predstavlja neograničenost, ali discipliniranost. On arhetipe prijevodi u materijalnu formu. Velike ideje, planovi, ideali, liderstvo i ogromno samopouzdanje su karakteristike broja 22.

Ako nema praktičnost, sve je traćenje talenta. Broj 22 lako pada u razočaranje u svoje ambicije, čime se stvara nevjerojatan pritisak. Brojevi 11 i 22 su tempirane bombe snažnog djelovanja, a ovakve osobine se razotkrivaju u ranim godinama. Jedini način da se izbjegnu fatalne posljedice je služenje ciljevima mnogo većim od osobnih.

broj 33

Najutjecajniji među svim brojevima. Naziva se se još i “učitelj”. Ovaj broj kombinira brojeve 11 i 22, ali u njihovoj poboljšanoj verziji. On je nositelj duhovnosti i tolerancije. To je broj odanosti, privrženosti i zalaganja. On zahtijeva razumijevanje i mudrost u svom pristupu drugima. Prisutnost broja 33 u punoj snazi ​​je izuzetna rijetkost.

Broj 33 je broj životnog puta, srca, izbor, izražavanja, ličnosti i zrelosti.

Zajedno, tri vodeća broja numerologije predstavljaju trokut prosvjetljenja: broj 11 predstavlja viziju, broj 22 kombinira viziju s akcijom, a broj 33 daje upute svijetu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK