Astroportal

PETRUS APOKALIPSUS – PETAR OD RIMA

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Papa za koga proročanstvo kaže: ‘U posljednjem progonu svete Rimske crkve vladat će Petar Rimski, koji će održavati svoje stado među mnogim nevoljama, poslije kojih će grad na sedam brežuljaka biti uništen i strašni sudac će suditi ljudima …’
Katolička crkva, razumljivo, odbacuje ovo posljednje, po njih, crno proročanstvo svetog Malahija. Ali što da radi s jednom sličnom mističnom vizijom, koju je imao papa Pio X – po Malahiju, Ignis ardent – Žestoki oganj?
Godine 1909. za vrijeme jedne audijencije, Pije X se odjednom zanio i sklopio oči. Kad se naglo prenuo, zajecao je: ‘Zastrašujuće je ono što sam upravo vidio. Hoću li to biti ja? Ili moj nasljednik? Ono što je sigurno jest, da će papa zatvoriti Rim, i napuštajući Vatikan hotaće preko mrtvih tijela svojih svećenika … ‘
Slicna slika pojavljuje se i kod Nostradamusa, u nekim proročanstvima samo sto se Malahijev strašni Sudac tamo naziva velikim Kraljem straha.
Treća fatimska tajna, koja je s kašnjenjem od punih četrdeset godina konacno obznanjena svijetu, nevjerojatno sliči Malahijevo završno proročanstvo. U trećoj tajni se opisuje kako ‘biskup odjeven u bijelo’ (najvjerojatnije papa) predvodi vjernike prema strmoj planini, na kojoj stoji drveni križ. Prije nego što dođu do planine oni prolaze kroz razrušeni veliki grad i mole za duše poginulih. Na vrhu planine ‘biskup u bijelom’ kleči pred krsom i biva ubijen od strane vojnika koji u njega pucaju metke i strijele. Na isti način umiru i ostali vjernici. Dva anđela se pojavljuju kod križa i blagoslivljaju duše poginulih krvlju mučenika.
Vrlo je zanimljivo da sveti Malahije svog zadnjeg papu navodi bez rednog broja. Ta činjenica je izazvala različita nagađanja, pa neki čak smatraju da se možda neće raditi o istinskom papi, nego o nekome tko će uzurpirati tu poziciju.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK