Astroportal

Položaj Lilith u kućama natalnog horoskopa-Lilit vlada intelektom (višim instinktima), a predstavlja izopačenost samo tamo gdje postoji subjektivna personalizacija …..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

U kući, u kojoj se nalazi Lilit, suočiti ćete se s posljedicama njenih negativnih emocija. To se ogleda kroz situacije ili osobe koje će izazvati izvjesnu objektivnost u vašem karakteru, makar samo kao obranu u početku da bi se izborili s okolnostima ili osobom iz te kuće. Kao Saturn, tako i Lilit vas može ostaviti ogorčenu, ovisno od ostalog dijela horoskopa. Međutim, to će vas svakako primorati biti svjesniji svoje emocionalne zavisti koje su uzrok vaš nesposobnosti da se uklopite u datoj oblasti.

Kod većine proučavanih horoskopa ta rana iskustva su obično relativno brzo prevaziđena. To je vjerojatno zato što se putem prisilne depersonalizacije u bilo kojim okolnostima više upotrebljava intelekt, kreativnost ili neovisnost. Koncentrisanošću na više interese ili ciljeve dolazi do emocionalnog sklada u kući u kojoj se nalazi Lilit. To može relativno glatko proći kod osoba koje su mentalno i kreativno razvijene.

Lilit vlada intelektom (višim instinktima), a predstavlja izopačenost samo tamo gdje postoji subjektivna personalizacija, sebičnost ili pasivnost u kući koju motivira. Kako Saturn (Lilitina paralela) disciplinuje loše organiziranu aktivnost i dovodi je u red, tako i Lilit to radi s prirodom želje. Kako je Saturn savršen, tako je Lilit ekstremna. Jedna od najistaknutijih osobina više Lilit je zapanjujuća inspiracija koja vi možete biti drugima tamo gdje se Lilit nalazi. Možete intuitivno naći rješenje ili biti produktivni daleko više od svojih očekivanja.

Korisnost vaš frustracije jest u tome što više nećete biti ista osoba u emocionalnom pogledu. Možete biti malo tužniji, ali, nadam se, i malo pametniji. Nazovite to izvještačenost. Nazovite to Lilit. Da li će to kod vas stvoriti ozlojeđenost ili ne, ovisi od vas i vaše sposobnosti da napustite sujetu, a razviti smisao za humor, makar i uvrnut na početku. Stalno nailazim na to da Lilit negativno utječe na nas kada živimo kao niža bića na Lilitovoj točki, a pozitivno utječe kada živimo kao viša bića, što je božiji blagoslov. Ovaj pozitivni utjecaj može se aktivirati samo kroz naše neosobne stavove i interesovanja, poticanje uma i mašte ili unutar samog posla. Lilit je pozitivna u onim područjima koja osporavaju osobni ego, potiču želju zbog posla koji treba obaviti ili službe da bi se posao obavio.

Kutna Lilith u horoskopu, ili na drugi način istaknuta, daje vam fascinantan kvalitetu, nešto slično Neptunu. Ona u kuću donosi neku vrstu iluzije kao i Neptun, što će nagristi ili zbuniti negativno, a uzdići do prosvjetljenja pozitivnu i nesebičnu motivaciju.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM