Pomrčina Sunca -Energija su malo nestabilne, olujne …..

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kao i na svako pomračenje, ne treba započinjati ništa novo, nikakav poslovni pothvat, donositi važne odluke ili bilo što tome slično. Po dobrom starom receptu treba biti introvertan, povučen u sebe u nekom obliku tihe meditacije.

Sada ne treba samo čekati da se ovaj nebeski događaj završi i onda se odmah vratiti užurbanoj svakodnevnici. Do kraja tjedna okrenite sva svoja osjetila prema unutra i dobro oslušnite šta vam poručuje unutarnje biće. Budite pažljivi sa snovima koje sanjate, s emocijama i osjećajima koji se javljaju prosto niotkuda. Sutrašnja eklipsa otvorit nas poput knjige i sve što je zaboravljeno izaći će na vidjelo. Ali budite oprezni, na vidjelo mogu izaći neraščišćeni problemi, duboko potisnuti strahovi, ali također i naši talenti.

Znate onaj osjećaj kada nešto učiniti potpuno spontano i to što ste učinili bude pravi pogodak? Osjećate se kao da ste na vrhu svijeta i da možete sve? U pitanju su upravo vaši skriveni talenti, vaša kreativna energija koja vam daje snagu i moć da stvarate. Možda je bolje reći zaboravljeni talenti, jer radite nešto što vam je poznato i blisko, a nitko vam to nije pokazao. Tko zna čega se duša sjeća, iz kojeg života i to je sada nužno i da ispolji. Dakle, što god da vam se javi, makar bio u pitanju jedva primjetan osjećaj, nemojte to olako odbaciti. Slučajno time možete odbaciti dio svoga bića.

Tijekom sutrašnje eklipse, čiji se utjecaj može osjetiti dva do tri dana prije i poslije događaja, biće mentalnih blokada, frustracija i napetosti. Nemojte zbog toga brinuti, proći će.

Prije nekoliko dana bila je solarna oluja koja je utjecala na magnetsko polje Zemlje, ali i na našu psihu. Energije su malo nestabilne, olujne da tako kažemo, ali zato ne moraju i vaše misli biti poput oluje, a vi u ulozi olujnog mornara na uzburkanom moru vjetrova. Opustite se negdje u tišini, koncentrirajte se na sebe i pustite oluju proći. Sljedeći tjedan je doček pa se očistite od svih negativnosti i započnite novi ciklus snažni, vedri, puni optimizma i volje da ostvarite svoje snove.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK