Astroportal

Poslovni horoskop-Da li sad investirati, ili sklopiti novi ugovor ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Svi koji se bave nekim poslom voljeli bi da znaju što im budućnost donosi kada je njihov posao u pitanju, jer su vremena teška i poslovno neizvjesna. Da li sad investirati, ili sklopiti novi ugovor je li sad pravo vrijeme da se započne novi posao i sl su toliko važne teme gdje poslovni horoskop može puno pomoći. Poslovne teme u astrologiji su vrlo široke, obuhvaćaju razne oblasti života – od novca, financija, ulaganja do posla, poslovnog okruženja, ortakluka, kolega, same karijere i zanimanja osobe. Često se uz ovaj zahtjev, da se uradi analiza posla osobe, mora analizirati i polje putovanja i prometa. Zbog velike opširnosti analize, najefikaniji su mjesečni poslovni horoskopi ili analize koje se rade na tromjesečnoj bazi. Natalna karta, koja se uvijek gleda zajedno s poslovnim prognozama, mora biti detaljno prezentirana klijentu, jer često novac, posao i trenutni životni periodi kao i objektivni faktori u životu osobe ne idu paralelno niti istim tempom. Odvojiti pitanje posla od samog životnog ciklusa osobe je teško ali vrlo je bitno znati i prepoznati dobre mogućnosti koje nam natalna karta pruža, da ne bi gubili vrijeme na pogrešnim mjestima, poslovima ili ulaganjima. Poslovni horoskop će osobi pomoći da u danom vremenskom razdoblju može prepoznati da li i kada je dobar period za ulaganja, financijske dobitke, kupnje ili poslovna putovanja, kad je dobro promijeniti posao, ući u ortakluk itd. Ovaj horoskopje neophodan gotovo svima, jer može ukazati na mogućnosti velikih gubitaka ali dobitaka, ukoliko na vrijeme reagiramo u poslovnom smislu.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK