Astroportal

Pun Mjesec-Imat ćete želju da pomognete, da se žrtvujete za dobrobit drugih!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Pun Mjesec u znaku Riba. Ova lunarna eklipsa primarno aktivira osobnu temu izražavanja želje za emocionalnom slobodom, želje za oslobodjenjem. Na osobniji razini ukazuje na sukob izmedju osobne volje i sputavajućih utjecaja okruženja. Mjesec u ovom promjenjivom znaku ukazuje na potrebu za promjenama, ali i na izvjesnu nestabilnost.
Biće neophodno unijeti ravnotežu individualnim pristupom aktualnim dnevnim događajima. Moguće su poteškoće i nesporazumi u odnosima sa suprotnim spolom, a moguće is autoritetima i roditeljima. Konfrontacija ega i emotivnih potreba će danas biti središnje teme. Vitalnost je slaba stoga svedite stresne situacije na minimum. Pokušajte bolje razumijete stanovišta osobe s kojom ste u konfliktu, da bolje spoznate njezine adute prije nego što se čvrsto zauzmete za svoj stav. Uspostavite bolji kontakt s osobnim emocijama, impulsi se mogu mijenjati ovisno o aktuelnih dogadjaja i osporiti dobro rasuđivanje.

Kada je Mjesec u znaku Riba naglašena je ogromna potreba za romantičnim izljevima emocija, uživat ćete u glazbi, poeziji, meditaciji, osjećati potrebu da pomognete drugima. Prilagodite vlastitu intuciju prirodnom životnom ritmu, kozmičkom zakonu, ali se posvetite i sebi. Javlja se kolektivna potreba da se emocije podjele sa drugima, izraženo je suosjećanje za one kojima je pomoć potrebna. Spiritualne aktivnosti, dobrotvorni rad, intimni razgovori, naglašena potreba za emocijama i pažnjom su karakteristični za tranzit Mjeseca kroz znak Riba. Emocije su jako naglašene, pa je izražena preosjetljivost na tuđe grube riječi i postupke. Kontrolirajte svoje misli, riječi i djela … Povoljan je period za kreativan rad, odlazak u kino ili kazalište. U ovom razdoblju molitve, komunikacija sa Andjelima i pozitivne afirmacije čine čuda.

Pojačane su emocije i receptivnost, saosaćenje za druge ljude. Imat ćete želju da pomognete, da se žrtvujete za dobrobit drugih. Emocije dominiraju nad zdravim razumom, stoga se posvetite poslovima koji zahtijevaju maštovitost i inspiraciju, a sve što zahtijeva razum i logičan pristup ostavite za druge dane. Vaše tijelo je podložnije alkoholu, opijatima i lijekovima nego inače, a i hrana loše kvalitete može lako izazvati trovanje. Znak Riba je povezan sa stopalima, sinusima i limfnim sustavom.

Pun Mjesec označava kulminaciju mjesečevog ciklusa i početak faze opadanja i otpuštanja. U znaku Riba, Pun Mjesec jača tendenciju da se dostigne maksimalna točka romantizma i prepuštanja sanjarenju, zanemarivanje svih logičnih i realnih pokazatelja. Ipak, kako je Pun Mjesec u egzaktnoj opoziciji sa Suncem, i kako svaka oporba zahtijeva balans i sjedinjenje, postaje veoma značajno napraviti ravnotežu između analitičnosti koju posjeduje Djevica, sa kvalitetama Riba za naglašenu empatiju kojom razvija razumijevanje cjelovite situacije.

Dvije natalne kuće vašeg osobnog horoskopa su pod utjecajem ove opozicije (kuće u kojima se nalaze zodijački znaci Djevica i Ribe) ukazuju na područja unutar kojih ćete se suočiti s izazovima, postajete svjesni u kojoj mjeri su vaše osobne želje u raskoraku sa željama drugih. Cilj razrješenja je oslobadjanje uma, prilagođavanje vašeg životnog stila vašim individualnim žudnjama.
Ukoliko je u vašem osobnom horoskopu aktivan 3 ° znaka primarno znakova DEVICE ili RIBA koji su aktivirani ovom lunarnom eklipsom, i sekundarno Strijelca, a posebno ukoliko se u neposrednoj blizini 3 ° DEVICE ili RIBA (konjunkciji) nalaze Asc, Sunce, Mjesec, ili ose vašeg osobnog horoskopa (I, IV, VII, X) ova lunarna eklipsa može biti okidač za čitav niz događaja u vašem životu koji će se odvijati tijekom narednih 6 mjeseci.

Sabijskim SIMBOLI aktivirani Lunarnom eklipsom
~ Asc karte pomračenja 3 ° Strijelca
Čovjek hoda rubom ponora; Vojnik drži samostrel i stoji iza nekog otvora
~ Vladar Asc eklipse je Jupiter 16 ° Škorpiona
Naga žena; Ruinirani brod je nasukan na obalu
~ Sunce 3 ° Djevice
Četvrtasto komad zemlje prekriveno crvenim platnom; Kukuruzno polje puno visokog i zrelog kukuruza
~ Dispozitor Sunca je Merkur 16 ° Lava
Divlji nerast; Čovjek jaše devu u pratnji pomoćnika
~ Mjesec 3 ° Riba
Čovjek drži jedan kraj konopca, dok je drugi kraj negdje na nebi, izvan vidokruga; Prolaz sačinjen od dva masivna kamena stupa i horizontalne prečage.Na kapiji su jaka željezna vrata
~ Dispozitori Mjeseca
Jupiter 16 ° Škorpiona Naga žena; Ruinirani brod je nasukan na obalu
Rx Neptun 15 ° Riba Dvije mača, formiraju slovo X; Tigar štiti svog mladunca

Lajtmotivi za Pun Mjesec u znaku RIBA
~ Uočite u kojoj životnoj oblasti ste već predugo pasivni i pokrenite se ponovo (kuće natalnog horoskopa u kojima je pozicionirana oporba Mjesec / Sunce 3 ° Ribe / Djevica
~ Uočite gdje ste ovisni i tragajte za načinom da se uzdate u sebe, stvoriti neovisnost (natalna kuća čiji vrh je u zodijačkom znaku Strijelca)
~ Obratite pažnju na to kako drugi utječu na vas – da li vas energizuju ili iscrpljuju
~ Posvetite se aktivnostima koje vas vode ka onome što želite postati

KAKO definirati pomračenje u osobnom horoskopu?
PRIMARNO eklipsa će aktivirati promjene kod pripadnika skupine varijabli zodijačkih znakova:

podznak RIBE
Ovdje se izražava vaša ličnost, fokusiranost na sebe, energični ste i puni entuzijazma. Pomrčina Sunca na Ascendentu stimulira promjenu ličnosti, izgleda i svega vezanog za prvu kuću. Važan je orbis s točkom Asc-a; je orbis s Ascendentom manji, događaj je intenzivniji. Moguće su promjene osobnog stila ponašanja, kozmetičke operacije, početak dijete. Bavite se odnosima.

podznak STRIJELAC
Događanja u ovoj kući su mnogo intenzivniji, jači i počinju biti javni. Odnosi se na vašu obitelj, vaš okruženje, vaš nekretnine i dom. Moguće je preseljenje, odnosi s roditejima postaju jači i dublji, kupovina nove kuće ili djeca odlaze od roditelja, može označiti i vrijeme završetaka i konačnih odluka, jer je četvrta kuća i kuća završetaka. Traga se za ravnotežom i stimulirana je potreba za balansom između karijere i obitelji. Pun Mjesec u IV kući može uzrokovati i smrt, kraj neke agonije, duge bolesti.

podznak BLIZANCI
Sa pomračenjem Sunca u VII kući stimulirani su bliski odnosi, poslovni i privatni, intenzivirani su kontakti s neprijateljima i konkurencijom. Pojačan je intenzitet događaja jer je sedma kuća kutna i fokus je na osi odnosa pa stvari postaju javne. Naglašeni su odnosi na privatnom i poslovnom području. Odnosi i dogovori u to vrijeme počinju ili završavaju.

podznak DJEVICA
Aktivira teme statusa, vaš javni imidž, vašu karijeru i publicitet, položaj u zajednici, a ima upliv i na našu sudbinu i životnu misiju. Može izazvati događaje s jednim (istospolnim) od roditelja, možemo promijeniti posao ili da napredujemo na poslu. Eliminiranje prevaziđenih profesionalnih obrazaca i moguć sukob s nadređenima.

Sekundarno eklipsa donosi aktivaciju za …

podznak LAV
Pomrčina Sunca u drugoj kući stimulira naše vrijednosti, financije, imovinu i način na koji vrednujete sami sebe, povećaju ili umanjuju osjećaj sigurnosti. Za vrijeme pomrčine Mjeseca u drugoj kući već realizirate vaše namjere i iznova postavljate vrijednosti u osobnom životu, misli o investicijama, financijskoj realizaciji.

podznak RAK
Pomrčina Sunca u trećoj kući stimulira čovjekove intelektualne potrebe, vaš povezivanje s drugima, komunikaciju, učenje, studije, promet, rodbinu i kraća putovanja.

podznak BIK
Peta kuća je domena ljubavnih tema, djece i kreativnosti, svih osobnih kreacija od umjetničkih djela, knjiga i glazbe. Završavate kreativne projekte, rješavate stvari s djecom. To je ujedno i odlično vrijeme za začeće. VRIJEME je za novi početak. Prijateljski odnos može prijeći u ljubavni odnos.

podznak OVAN
Fokusirani ste na produktivnost rada, na kolege s posla, bavite se i temema zdravlja, navikama, kućnim ljubimcima i svakodnevnicom.

podznak VODENJAK
Odlično vrijeme za promjene na području financija i investicija. Može se pojaviti i nasljeđe, a može se povećati i seksualna aktivnost. Otkrivate tajne, upoznajete nove terapije. Odnosi postaju intenzivniji i intimniji.

podznak JARAC
Putovanja u inozemstvo, neke nove duhovne puteve, interesuje vas filozofija ili počinjete novu edukaciju. Završavate planiranje za putovanje
ili samo putovanje.

podznak ŠKORPION
Prisružujete se organizacije istomišljenika, vaš društven život se proširuje, upoznajete nove prijatelje. Jedanaesta kuća je kuća nade, želje, prijatelja. Nezadovoljni ste partnerovim odnosom prema djeci.

podznak VAGA
Tajne mogu otkriti, radite na nekim tajnim psihološkim temama ili imate romatične tajne veze s ljudima koji su vam duhovno bliski. Obično su to karmičke veze. Nesebično pomažete drugim ljudima ili odlučujete da se povučete u izolaciju, traganje za svrhom životnog putovanja u dubinama duše.
Možete biti autodestruktivni, osim ako ste duhovno probuđeni, iu tom slučaju možete posvetiti služenju drugim ljudima. To je dobro vrijeme za terapije, za meditaciju ili ispravljanje nedovršenih poslova.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM