Astroportal

Pun Mjesec u zodijačkom znaku Raka-Jeste li dovoljno samouvjereni, sigurni u sebe?

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Pun Mjesec je sigurno jedan od najbrilijantnijih, najmoćnijih i emotivno najsnažnijih dana u lunarnom ciklusu. Ali ono što svaku fazu Punog Mjeseca čini drugačijom su znaci u kojima se opozicija Sunca i Mjeseca odvija.
Današnji Pun Mjesec je na osi 22 ° Rak / Jarac, te se aktivnije bavimo temama prošlih života. Rak je čuvar prošlosti, zaštitnik sjećanja, ljepote i nostalgije. On nosi tradicije, emocije, i lekcije mnogih prošlih života. Ipak ukoliko ne naučite prepoznati deja vu nećete se moći povezati s porukama prošlih života. Evo kako se pripremiti za sudar s prošlošću.

Balansirajte svoje emocije s individualnim. Na praktičnoj razini možete imati teškoće u odnosima sa suprotnim spolom, višim instancama ili članovima obitelji. Sukob ega s emocionalnim temama je neizbježan, a vitalnost je nešto slabija stoga stres svedite na minimum. Potrudite se da bolje razumijete stav sugovornika prije nego što izrazite svoj. Povežite se s najdubljim emocijama, teško je razdvojiti emotivne impulse sa objektivnim pristupom i racionalnim rasuđivanjem.

Jeste li dovoljno samouvjereni, sigurni u sebe? Ova misao će isplivati ​​na površinu upravo tijekom faze Punog Mjeseca u kardinanalnom znaku Raka.
Znak Raka je povezan sa tarot kartom Kočija, na kojoj su u kočiju upregnuta dva konja koja vuku u dva različita smjera. Ova karta ukazuje na sukob svjesnog i nesvjesnog, ali i na želju da pronađete način da povežu ove dvije moćne sile koje upravljaju kočijom (vama). Riječ je o kontroli koja je organska, usklađena s prirodnim tokovima.
Vrijeme je da uočite koje vas emocionalne teme odvlače s planiranog puta. Ako dozvolite da vas preplavi snažan val emocija zaista ćete uočiti uzorke i reakcije koje su najčešće dobro prikrivene. Pun Mjesec u znaku Raka je osjetljiv na vibracije koje ga okružuju, na koji način vaša emocionalna atmosfera podržava vaše potrebe? Na koji način vas drži u ustajalim vodama?
Ovaj Pun Mjesec će vas svojom punoćom vratiti na mjesta gdje su prikrivene emotivne scene i rana sjećanja, one koje nas “vuku naprijed” s vremena na vrijeme. Zimska ravnodnevnica donosi početak nove solarne godine unoseći svakim danom sve više svjetlosti. Oporba Mjeseca s Sunce-Pluton konjunkcijom će razjasniti gdje je potrebno da pronađemo solidan temelj. Možda ćete se posvetiti temeljnom sredjivanju doma, u doslovnom ili možda simboličkom smislu, dok Mjesec u narednim danima blijedi do faze Novog rađanja.

Pronalazite novu snagu tragajući za emocionalnim suvereninetom koji je suština znaka Raka, kako biste se oslobodili tereta prošlosti i živjeli danas. Ovo je način da steknete samouvjerenost i sposobnost da se uzdignete nad prohtjevima koje nameće svakodnevni život. Ostali faktori koji su u igri otvaraju naš um za neobično, novo i nekonvencionalno, ukazujući na načine kojima se adaptiramo mijenjajući fokus s vanjske ka unutarnjoj perspektivi.

Ovo je prelijep Pun Mjesec uz koji ćemo zakoračiti u sasvim novu realnost – Uživajte u njemu!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM