Astroportal

Rak / Podznak Ovan-Tjerate često sebe da se suočite sa svijetom, ali u duši strepite ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ima li nešto teže nego ostvariti u životu velike snove djetinjstva, pogotovo ako već postoji unutarnji sukob između ravnodušnosti i akcije, nepokretnosti i poleta, postojanosti i eruptivnosti? Potreba za poniranjem u fantastičan, vilinski svijet ne slaže se baš s radošću življenja. Rak je sav osjećanje i senzibilnost; Ovnova najdominantnija osobina je snaga volje.
Sjedinjeni, ova dva tako različita i proturječna znaka često daju utočište prirodi koja je u neprestanom sukobu sa samom sobom.
Rak – Ovan loše podnosi svoje proturječnosti ako ne uspijeva ih izrazi. Prijemčiv i osjećajan, on osjeća da ga se tiče sve što se oko njega događa i rastrzan je između želje da se umiješa, izmijeniti tijek događaja ili utjecati na ljude, i želje da se povuče, da se skloni u sebe samog, kako ne bi pretjerano patio zbog sukoba koje zapaža, ako se već smatra nemoćnim da ih razriješi. Preosjetljiv, on često ima dojam da ga progoni zla kob, dok strpljivo tka, često i ne sluteći to, mrežu što ga zarobljava. Može pronaći neku svoju ravnotežu samo ako vodi vrlo aktivan profesionalni život, uporedo stvarajući sebi postojano ognjište, mjesto kao stvoreno da oslobađa njegove osjećaje.
Pun topline, Rak – Ovan predstavlja izvanrednu točku oslonca, privlačnu u njedrima obitelji. Hrabar, on može osigurati osjećanje moralne sigurnosti svojima i nastoji im pomoći da se odupru iskušenjima kojima su izloženi. Nije potrebno mnogo pa da se razviju pozitivne vrijednosti ove kombinacije: na primjer, poduzetan duh, udružen s upornošću. Ali, i ovdje su moguće krajnosti tako da ovu astrološku kombinaciju nikada nije moguće unaprijed ocijeniti kao pozitivnu ili negativnu, jer su uvijek moguće promjene i preobražaji …
Potrebno Vam je vremena, mnogo vremena da biste presjekli pupčanu vrpcu i pobjegli od zaštite obitelji, zaklonu u koji ćete se uvijek vraćati. Pa i pored toga, može se za Vas reći da ste agresivniji, energičniji, nestrpljiviji i ekstravertniji nego što su to uobičajeni, naglašeni pripadnici Vašeg znaka Raka. Imate smisla za rizik i avanturu, potrebu da “sređujete stvari”, da svoje snove pretvorite u stvarnost. Imate sagorevačku energiju, naročito u vrijeme Punog Mjeseca. U to vrijeme imate i tendenciju da prenaglašeno reagirate što Vam može donijeti probleme. U osnovi ste nemirni, Vaš pristup svijetu je neposredan prije nego diplomatski.
Izbjegavajte iznosite svoje mišljenje bez ikakvog ustručavanja. Postoji jaka kontradiktornost između Vaše odvažnosti koja je češće u prvom planu i Vašeg straha od života i izlaganja udarcima sudbine. Tjerate često sebe da se suočite sa svijetom, ali u duši strepite. Vrlo ste osjećajni. Vaš problem je u tome što ne možete naći ravnotežu između unutarnjeg i vanjskog svijeta, između privatnog života i profesije. Istina, Vaši aduti, ustrajnost i poduzetnost, omogućuju Vam biti uspješni u svojim pothvatima, ali Vaše slabosti, djetinjasto ponašanje i naivnost, često Vas izbacuju iz kolosijeka …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM