Astroportal

Ribe / Blizanci-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovo je komplicirana struktura dva dupla i potpuno različita znaka, oba podjednako neizražena, često beskrajno talentirana, ali nesigurna, malo sigurna u sebe i psihološki krhka: hladnog, praktičnog, bistrog i uvijek svjesnog uma Blizanaca, s jedne strane, i snažne osjećajnosti, instinktivne i često nebulozne Riba, koja je plod stalnog rada u podsvjesnom. Tako se prozirnost ideja, misli i logike prvog nikako ne uklapa u neodređenu i pasivnu prirodu drugog znaka.

Ovdje dolazi do neizbježnih unutarnjih sukoba intelekta i osjećanja, gdje pobjeđuje čas jedno, čas drugo; nekad srce, nekada um. Dok je s jedne strane, ovakva ličnost sretna zbog sitnih uspjeha i zbog činjenice da se popela uvis, s druge strane ne zna zadržati stečene pozicije i može pasti nisko, tamo gdje teži da je usidri prevlast čula. Kada se razgovara sa ovim bezbrižnim bićem stječe se dojam da mu nedostaje samouvjerenosti i izgleda kao osoba nesposobna da sebe izgradi u čvrstu ličnost.

Ribe – Blizanci imaju više osoba i ne znaju uvijek odabrati ono koje će se drugima svidjeti. Zbog toga su sklone grubim greškama a često im ponestaje i takta. Radoznale, ekstrovertirane, one su oličenje neodređenosti i nesuzdržljivosti, apologija nejasnosti i nestabilnosti. Oduševljavaju se svim i svačim i teško se skoncentrišu na jednu stvar, pa prelaze s jednog cilja na drugi, srljajući u neizvjesnosti. Često ih muče problemi identiteta, krhke su i podložne utjecajima i uvelike ovise od osobina svoje okoline.

Ali, ovisno od ostatka horoskopa i umješnosti da se pronađe ravnoteža u ovom spoju, postoji i drugo rješenje: situacija u kojoj vrline i mane ova dva znaka uspijevaju se savršeno uklope, kompenzirajući se u jednoj često neuhvatljivoj ličnosti. Jer, ne može se baš tvrditi kako ovim osobama sasvim nedostaje snage, ali isuviše su rasplinute zbog nedostatka jedinstva u sebi: u njima postoji i određeno samozadovoljstvo kao nesvjesna želja da se odvoje od svijeta koji ih okružuje …

– Bilo da je riječ o ovoj ili obrnutoj kombinaciji (Blizanaca sa podznakom Riba), obje imaju teškoća da “pristupe stadiju zrelosti”. Ovaj podznak daje Vam sposobnost za komunikaciju, lakoću da spontano uspostavljate kontakte. Intuitivni ste, imate mašte napretek, izvanrednu inteligenciju i razvijen kritički duh – odlikuje Vas stalna potreba da nešto shvatite, upoznate i naučite. Vaša osjećajnost je potisnuta i čini Vas nervoznim i ovisnim od svijeta u kojem se razvijate.

Vrlo ste prilagodljivi i promjenljivih raspoloženja; promjenjivost Vam ovisi od naknadnog, često mudrijeg razmišljanja. Imate veliku energiju živaca ali morate naučiti da se koncentrirate kako ne bi rasipali energiju obavljajući više stvari istovremeno – imate više smisla za oblikovanje zamisli nego za njihovo ostvarivanje. Ne podnosite ni ustaljenost ni isključivo zalaganje, dok Vas u isto vrijeme Vaša nestalnost čini nesigurnim. Nemate čvrste stavove i često ni sami ne znate što u stvari hoćete. Pripazite, budućnost za Vas može postati teška zagonetka! …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK