Astroportal

Ribe / Ovan-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovo je tip Ribe bogat kontraverzije i ozbiljnim suprotnostima. Ova kombinacija znaka i podznaka je vrlo bogata psihološkim bojama: ona je složena mješavina radosti, osobnog oduševljenja, optimizma, socijalne moći, pasivnosti, subjektivnosti i brutalnih i ponekad neorganiziranih poleta. Sinteza Ribe – Ovan pomalo obilježava susret smrti i ponovnog ražanj.

Ribama koje se sluze mimetizma i osmozom, povlačeći time gubljenje pojedinca u velikom Svemu i njegovo ponovno vraćanje izvorima, Ovan donosi potvrđenu vlastitu energiju.

Za ovu kombinaciju Astrolozi kažu da stvara čudna bića, koja su privučena bizarnim i koja, često, i sama postaju bizarna pod utjecajem svojih sklonosti. Svoju okolinu iznenađuju smjenama sanjarenja i munjevite akcije. Mogu dugo ostati zaronjena u misaona uživanja, naizgled odsutna, a zatim naglo, reagirajući na primitivne i trenutne impulse, prelaze u akciju sa živahnošću i učinkovitošću kojoj se nitko nije nadao. Ovo je priroda koja oscilira između odlučnosti, potrebe da pravi prve korake i ravnodušnosti, lijenosti. Ove Ribe su najdinamičnije u cijelom zodijaku, ali imaju tendenciju da započinju a da ne završe, kao i velike teškoće da ustraju u naporu.

Ova dva znaka naizgled tako udaljena mogu u stvari i da se odlično upotpunjavaju. Ako snaga nagona i veliko bogatstvo mašte mogu tu i tamo dovesti Ovna – Ribe u pretjerivanja, one često daju i jedno strasno, romantično, velikodušno, čak nesebično biće, koje je u stanju i da se žrtvuje pomažući onima koje voli ili radi vjernosti humanoj ideji svijeta koje posjeduje. Mada ume žestoko braniti svoju osobnost ili da se ukloni pred općim interesom, ono često nalazi ravnotežu u smjenjivanju ova dva stava.

Iz ove kombinacije, dakle, izrasta priroda koja, i pored velikih proturječnosti volje i osjećaje koje nosi u sebi, zna da povoljno uklopi u cjelinu svoju intuiciju i senzibilnost s entuzijazmom i preduzimljivošću …

– Iz ovoga i sami mozete da zakljucite da se Ascendant u Ovnu tesko spaja sa Vasim osnovnim znakom i da ste puni unutarnjih suprotnosti. Aktivnost Ovna i pasivnost Riba tesko stvaraju jednu kompaktnu cjelinu, pa se kolebate izmedju jednog i drugog nacela. Ova veza moze biti malo nestabilna iz prostog razloga sto Vi nikada niste u potpunosti zadovoljni, sto Vas zivot nikada ne dotiče one vrhove o kojima sanjate. Postoji jaka kontradiktornost izmedju Vase odvažnosti i Vaseg straha od zivota i izlaganja udarcima sudbine. Tjerate cesto sebe da se suočite sa svijetom, ali u dusi strepite. Ipak, temperamentniji ste i ubjedljiviji od ostalih Riba. Mozda izgledate agresivniji nego sto u stvari jeste. Mozete biti aktivni i uporni, narocito na pocetku necega, ali posto Vam sve brzo dosadi i niste tolerantni kada su u pitanju zakašnjenja i frustracije, naucite da sebe malo usporite i biti strpljiviji. Imate u sebi takodje suvise idealizma: ponekad postoji konflikt izmedju Vasih mističnih pulsiranja i Vase zelje za materijalnim dobrima koja Vam daju sigurnost. Ici cete do kraja u borbi izmedju bica koje je razumsko i bića koje je mastovito i iracionalno …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK