Astroportal

Ribe / Škorpion-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovo je priroda koju je teško shvatiti, ako se promatra isključivo kroz prizmu logike. Ove Ribe su najmisterioznije od svih u zodijaku, sve je kod njih zagonetno. Opažaju svijet koji ih okružuje, žive u neracionalnom iu neobjašnjenom. Njihov pogled je fascinantan, očaravajući. Zaista su obdarene šestim čulom, i to su često osobe koje kao da su došle iz neke druge dimenzije, čarobnjaci, mediji …

Sklonosti ka introspekciji, ka svjesnom istraživanju labirinata unutarnjeg života dostižu zavidan nivo kod ove sprege dva vodena znaka, jednog promjenjivog (Ribe) i drugog Fiksnog (Škorpion). Nemirna priroda, obuzeta svojim snovima, suočena s prividnim protivrečnostima stvarnog i zamišljenog, razapeta između odbacivanja superiornosti i želje da se uzdigne do vrha, ovo je ličnost predana snažnim osjećajima.

Ostavljena na milost i nemilost kretanjima svijesti i podsvijesti, Riba – Škorpion luta pokušavajući uskladi ono što jeste ili misli da jest onome što je okružuje; u tome rijetko uspijeva jer je ometaju snažni unutrašnji potresi koji je iscrpljuju i sprečavaju da sačuva lucidnost neophodnu za svoje duhovno ispunjenje. Tada upada u vrtlog, konfuziju, duhovni kaos, i to širi na svoju okolinu.

Snaga dvije prirode u ovoj kombinaciji otkriva drugima nemire njene duše. Riječ je, u suštini, o ličnosti koja se ne uklapa u sheme, jer je u njoj sve podvrgnuto unutrašnjoj strastvenosti, koja čini njene akcije i reakcije često neshvatljivim u očima drugih, ali sasvim opravdanim u svjetlu njenih impulsa. Čak su i utisci ovakvih osoba podvrgnuti nesvjesnom i instinktivnom, jer padaju pod vlast osjećanja a ne razuma …

– Nije Vas nimalo lako upoznati, jer mnogo toga leži prikriveno ispod površine. Često djelujete kao veoma spokojna, jednostavna osoba, au suštini ste izuzetno komplicirano ljudsko biće, daleko osjetljivije nego što to pokazujete. Vi ste intenzivniji i tajanstveniji od ostalih Riba. Škorpion potiče vašu snažnu, emotivnu, intuitivnu prirodu.

Vaše prisustvo se osjeća; osjeća se Vaš jak erotski naboj i magnetizam – Vi zaista očarava suprotni spol. Imate želju da napredujete, da prevladate vlastita ograničenja. Unutarnji život i metafizički smisao Vama su od velike važnosti. Kod Vas može doći do pojava krajnosti u ponašanju pošto ste pobornik ideje “sve ili ništa”. Vodite računa io svojim mazohistickim ponašanjima u ljubavi ili riskiramo da se samouništite ako naiđete na nerješive konflikte – Vama kao da se dopadaju zamršene situacije.

S obzirom da ste skloni depresiji i paranoji, gledajte na stvari i događanja s pozitivne strane. Samo ako konačno popustite pred impulsima svoje podsvijesti mogli bi dosegnuti poznavanje sebe same. Imate želju i volju ali Vam je potrebno vrijeme da se izmirite sa samim sobom. Mada često krijete u sebi jako romantično osjećanje, dovoljno ste snažni da ne prepustite da Vas ono vodi. Tek ako uspijete pobijedite svoje psihološke probleme, možete se nadati da ćete sami od sebe izvući velike stvari …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK