Astroportal

Ribe / Vodenjak-karakteristike vašeg znaka u kombinaciji s podznakom, ascedentom (ASTRO)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ascendent u Vodenjaku ponekad stvara napet odnos prema vlastitoj ličnosti – ovo je interesantan spoj dva karaktera: određena težnja ka precjenjivanju mogućnosti i događaja suočava se sa kompleksima manje vrijednosti, više ili manje opravdanih obzirom na mogućnost pozitivnog uklapanja ove ličnosti u život.

I tako, ako je s jedne strane izrazito razvijena potreba za afirmacijom, s druge strane ona nema uvijek podršku razmjerne snage volje, jer isuviše često pada pod utjecaj senzacija i utisaka. Riječ je, u osnovi, o povodljivom karakteru, često vrlo nesigurnom, jer je svjestan da njegova sredstva nisu uvijek u skladu s visokim ciljevima kojima teži. Kao posljedica toga javlja se egocentrična priroda.

Ovakva ličnost je vrlo solidarna sa sredinom u kojoj živi. Veliko zanimanje za kolektivno, povezano sa duhovnim težnjama i velikom maštom, s velikom osjetljivošću, vode je idealu života u kome drugi zauzimaju vrlo važno mjesto. Ova osoba pati kada je sama, ograničena i ušutkani, i iskazuje naročitu sposobnost za uopštavanje, za okupljanje različitih plodova svog posmatranja u zajedničku sliku. Njezina želja za spajanjem i pomirenjem, umjesto da umiri proturječnosti, ponekad ume izazvati sukobe. Na svu sreću, maštovita intuicija pomaže joj da uvidi probleme i nađe rješenje prije nego što se problemi i postave; njena velikodušnost pomaže joj da je drugi razumiju, iako to ne ide uvijek glatko …

– Imate veliku potrebu za orijentacijom i sredinom u kojoj ćete se izraziti, za bližnjima sa kojima ćete se identificirati da bi ojačali svoju osobnost. Svjesni da sebe upoznajete kroz druge Vi posmatrate, zaključujete i bez gorčine se mirite sa životom. Obuzeti svojom slobodom i neovisnošću niste ništa manje angažovani u grupi za koju vezujete svoju sudbinu, boreći se istovremeno protiv prosječnosti, fatalizma, anarhije i monotonije. Volite neobične i daleke stilove, neobične kombinacije boja. U emocionalnim vezama uvijek tražite idealna rješenja i idealne situacije što može dovesti do čudnih i neuobičajenih rješenja.

Čini se da uvijek držite situaciju pod svojom kontrolom, bez obzira što stvarno osjećate. Često Vam polazi za rukom da postignete da drugi rade ono što želite. Koristite ljude iu pozitivnom iu negativnom smislu. Imate smisla za eleganciju i klasiku, tradicionalista ste i svjesni svog položaja u društvu. Vrlo skloni promjenama, teško Vam je da se ustalite na jednom mjestu i da završite ono što ste započeli. Vaš odnos prema onome što posjedujete prilično je napet i skokovit. Cijelom Vašem biću nedostaje više čvrstoće i upornosti. Lako padate u depresiju – razvedrite se!

Pokreće Vas društveni ideal koji Vas vodi da razumijete druge, da pokušate ublažite sukobe mišljenja i umirite besne oluje svakodnevnog života. Htjeli bi da estetska osjećanja postanu običaj. Ta želja može izgledati nerealna, ali Vi ne skrećete lako sa svoga puta, braneći svoje interese kada su u opasnosti i dižući pogled ka “plavom nebu” humanijeg i skladnijeg društva. Uostalom, pred sobom imate vječnost …

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK