Astroportal

Rodi me, majko, sretnog, pa me baci u smeće – ima istine u tome

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

O općoj sreći ili nesreći natusa

Nakon što si dobro razmotrio genituru i posebno ispitao utvrđenja i debilitaciji planeta, pogledaj da li u horoskopu možeš naći tri ili četiri planeta u svojim esencijalnim dostojanstvo, ili da primaju jedna drugu iz takvih dostojanstava, jer u tom slučaju nebo objavljuje da će natus uživati ​​u vidnoj i obimnoj sreći, da će živjeti otmjeno i biti vrlo cijenjen, sukladno društvenom pozicijom a iznad prosječne popularnosti stečene porijeklom (drugim riječima, natus će se izdići iznad svoje društvene klase i uživat će veći ugled i poštovanje u odnosu na obitelj iz koje potječe ; naravno, jasno je da sam kvalitetu planeta ništa ne znači ukoliko ona nije u mogućnosti taj kvalitetu iskaže, a što joj može biti omogućeno ako je postavljena na moćnim pozicijama kao što su, primjerice, kutovi ili sukcendentne kuće) i da će najveći dio svojih poslova koje bude obavljao čitavog svog života, ostvariti sa zadovoljstvom i zadivljujućim uspjehom.

Suprotno, ako je najveći broj planeta u svom padu ili izgonu, ili u bijednim dijelovima neba, ili su peregrinirane, takve osobe će općenito pretrpjeti mnoge nesreće, gdje će jedna nesreća uvijek biti za vratom druge.

U svakoj genituri razmotri Sunce i Mjesec, jer prema njihovoj dobroj ili lošoj poziciji možeš otkriti mnogo u vezi s ovom vrstom prosuđivanja. Jer, ako se podudaraju s ostalim planetima, sud o dobrom ili lošem će biti mnogo sigurniji i uspješniji.

Kad nađeš osrednjost u svjedočanstvima, što se događa kad vidiš neke planete esencijalno dignifikovane a druge potpuno unesrećene i iznimno slabe, ili kad su signifikatori dobro utvrđeni ali u nesretnim i bijednim kućama neba ili obrnuto i tako dalje, oni onda pokazuju nesrazmjernu sreću, varijablu, uvijek podređenu velikim promjenama, tako da natus može u nekim dijelovima svog života biti izuzetno sretan i živjeti predivno, au drugo vrijeme najjadnije iu stanju utučenosti, a takvih smo se jadnih primjera mnogo nagledali u ovim vremenima.

Pored toga, može se dogoditi da netko generalno ima vrlo obećavajući horoskop, a da se događaji sporo odigravaju. Potvrđujem da se takve stvari mogu dogoditi, ali vrijeme kada će se one odigrati ovisi o direkcija prema pet hajlegičnih mjesta neba. Jer, iako planeta na račun svoje izuzetne utvrđenosti obećavaju takvo i takvo blagostanje, vrijeme dešavanja se ipak mora potražiti od susreta signifikatora s onim promisli koji u radiks ukazuju na takve događaje.

Oba svjetla peregrinirana i njihov dispozitor u padu, izgonu ili na mizernim mjestima, Jupiter i Venera slabi i peregrinirani ili unesrećeni, Saturn i Mars u istoj četvrti neba, i kad su Saturn, Mars, Južni čvor i Merkur glavni signifikatori sreće ili su sve planete sporog kretanja, natus može očekivati ​​mnoge nesreće i mnogo bijede tijekom najvećeg dijela svog života. Odakle će doći, očekuj od mjesta neba u kome su nesretne planete smještene; vrijeme kad će doći, od direkcija signifikatora prema njihovim aspektima ili tijelima.

& Nbsp;

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK