Astroportal

Runa feoh, Fehu-materijalni prosperitet, novac, bogatstvo, opsesija materijalnim i fizičkim stvarima, hrana, životne neophodnosti ….

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Runa Fehu je imovina, kuća, materijalni temelj čovjekovog preživljavanja. Ona je simbol stvari su neopohodne čovjeku da bi preživio. Ako netko krene na duhovno putovanje, bez obzira koliko to putovanje bilo “prosvijetljeno,” on neće daleko stići ako umre od gladi. Njezin položaj na početku Futarka služi da nas podsjeti da se mi ipak nalazimo u materijalnom svijetu, i da ne možemo priuštiti da ga ignoriramo. “I am spirit, yet I am flesh.”

Također, ona je točka početka puta, mjesto polaska; kako za uobičajena, tako i za duhovna putovanja: čak i najveće putovanje unutar sebe počinje iz uobičajene, mundane, materijalne stvarnosti. Fehu sadrži u sebi i zamku za one koji se nikada ne usude na takvo putovanje krenu. Kako je Dzenifer Smith lijepo rekla: “Na mnoge načine, mi smo postali udomaćeni kao stoka, živeći naše živote iz dana u dan bez želje za nečim višim, ili čak svijesti da nešto više može postojati.”

Fehu je unutarnja vatra, simbol želje za preživljavanjem, i predstavlja koliko pasivnu formu te želje (kuća, bogatstvo, stoka, materijalna imovina, novac), toliko i njenu aktivnu formu (borba za očuvanje svog života i imovine; obrambeni rat).

Konačno, Fehu se može uzeti kao jedan od simbola za dom, obitelj, ustaljeni život; ali ona također označava i mračnu stranu toga, koja se očitava u jednačenom, nepromjenjivom, brain-dead načinu života koji toliki ljudi vode.

asocijacije:
materijalni prosperitet, novac, bogatstvo, opsesija materijalnim i fizičkim stvarima, hrana, životne neophodnosti, samopouzdanje, stabilnost, kuća, obitelj, život, materijalnost

Feoh (Fehu) – VLASNIŠTVO, STOKA
Ovo je runa koja simbolizira materijalno bogatstvo osobe, jer se u prošlosti ono mjerilo stokom, a danas može označavati novac, nekretnine ili profit u poslu. Također znači i veliko duhovno bogatstvo ličnosti.

Prema Sinhronaru Fehu jedan od 4 Moći Trona: Fehu je Plameno Izobilje koje inicira Tron (Dali 1)

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM