Astroportal

Saturn kvadrat Neptun-osigurajte sebi češći predah u radu!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ukoliko ima osobnih točaka ili planeta u sektoru od 06 ° do 12 ° Ovna, Lava ili Strijelca, ili po osi varijabli ZNAKOVA (Blizanci, Djevica, Strijelac, Ribe), a posebno ukoliko je Strijelac, Jarac ili Ribe Vaš Sunčev ili Ascendentalni znak energija ovog tranzita će se odnositi na Vas osobno.
Naporan interval. Mentalne i emocinalne inhibicije, nepovoljne okolnosti, neuroze čiji je uzrok teško otkriti, problemi u javnim odnosima u profesionalnim ili obiteljskim krugovima, tajna neprijateljstva, samozavaravanje, opasnost od infekcije, moguće trovanje hranom, vodite računa o prekomjernoj konzumaciji šećera, alkohola, antidepresiva, medikamenata s pogrešnom dijagnozom ili isteklim rokom upotrebe. Tuga, gubitak, žrtvovanje.

Tijekom trajanja ovog tranzita postoji naglašeni strah i opasnost od mogućih gubitaka, štete, ili čak opasnosti od nesretnih slučajeva, neprijateljstava ili političkih preokreta.

Ogovaranje i loše vijesti, poslovna stagnacija i potencijalni neuspjeh ili ste opozvani zbog uplitanja u poslovne neuspjehe drugih. Strah od neuspjeha, materijalna nesigurnost i egzistencijalni strahovi. Ovo bi moglo biti vrijeme duboke nestabilnosti, jer niste sigurni u kojem smjeru biste trebai usmjeriti život i kojim ciljevima bi trebalo dati prioritet. Nedostajem osjećaj mentalne snage kako biste prebrodili vanjske pritiske te se povlačite u svijet snova. Prisutna je opasnost da ćete se na taj način izolirati, zadržati druge na odstojanju i patiti od usamljenosti.

Nemojte odustati samo iz pukog iz straha da ćete biti kritizirani ili da nećete biti prihvaćeni – to će vas odvući još dublje u stanje stagnacije. Zbog sažanjenja ili straha možete zatvarate oči pred realnim situacijama, i odbijati svaku razumnu sugestiju. Ne dozvolite da nerealni staha spriječe vaš napredovanje, budite spremni prihvatiti razumnu kritiku i budite spremni raditi na otklanjanju situacija koje sprječavaju vaš uspon prema vrhu.

Iako ćete teško identificirati vanjske uzroke vaš nesigurnosti, trenutni problem sa samopouzdanjem ima dublje korijene u vašim potisnutim strahovima i nedostatku vjere. Prisutan je fizički i mentalni premor ne dozvolite da pomišljate o neuspjehu, već kreirajte sigurne stragegijom za uspjeh. Definirajte i radite na implementaciji novih elemenata kojima ćete osigurajte realizaciju planiranih ciljeva.

U TOKU TRAJANJA OVOG TRANZITA osigurajte sebi češći predah u radu, ne ulazite u stanja preopterećenosti ali ne izbjegavate svoje obveze.

Za rođene u znaku ili Asc-og znaka JARCA ovo je period povlačenja, sublimacije, i potrebe za pažljivijim osmatranjem prošlih događaja kako bi definirali osobne propuste koje će izbjegavati ubuduće.
Za rođene u znaku ili Asc-og znaka RIBA evidentan je problem s dominantnim roditeljem, i izostaje podrška nadređenih na koju ste računali. Razočarani ste i poslovni principi u koje ste do jučer vjerovali sada će biti u ciklusu promjena.

Definise koja vrsta potencijalnih gubitaka je aktualna za VAS u ovom intervalu – koje osobne planete, astrološke točke i natalne kuće su u zodijačkim znacima Strijelca, Jarca i Riba (kojim osobnim elementima u vašem natalnom horoskopu vladaju Saturn i Neptun), kao i koje kuće su pod utjecajem ovih tranzitnih planeta.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM