Astroportal

Sedna u aspektima sa Venerom / Aspekti Sjedne

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Lepa ali ne baš sretna osoba, dosta izbirljiva, odbacuje prosce. Ako pritom natus ima i psa, živi s njim, simbolika mita je još jača u životu. Otac može biti jako posesivan, otvoreno se suprotstavlja njenom izboru i odlukama. Slijedi razočarenja uslijed prijevara u braku, moguće je da ni drugi brak ne bude zadovoljavajući. Osobi je potrebna velika dubina uma, koju mora ispuniti. Kao što šamani njeguju Sjednu, tako i ova osoba mora odnegovati svoj duh, koji postoji iznad njezine ljubavi. Ona mora ići u dubinu svoje ličnosti, i tek na kraju se oslobađa, u simbolici mjesta na kojem može stvarati iz svog svijeta fantazije.

Njezina ljubav nije vezana za ovaj svijet, jer Venera kroz Sjednu ne traži ovozemaljsku ljubav, već onu prema dupinima, životnjama i tu je sretnija nego inače.

U dobrim aspektima donosi mogućnost da ljubav bude s nekim tko je umjetnik, tko je zaista iskren i poseban. Jako je važno da to bude osoba koja ima mnogo veću dubinu od prosječne, da se ne bira partner na temelju fizičkog izgleda, jer su u tom slučaju prijevare i razočarenje neminovni. Potreban je čovjek koji ima bogatstvo iznutra, svoju ljepotu stvaranja. U protivnom, pitanje je koliko osoba može doživjeti sreću u ljubavi s nekim. Prije će donijeti uspjeh u stvaranju nego u osobnom životu

Struktura Ji Djinga

Predanje kaže da je legendarni Fu Hsi prvi izumio linijske cjeline knjige. Predanje dalje prikazuje da je sadašnja knjiga nastala poslije revizije dvije ranije knjige,

Read More »

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK